Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναστάτωση το μεσημέρι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων από καπνό στην αίθουσα των χειρουργείων

Αναστάτωση το μεσημέρι στο Καραμανδάνειο...

Επενέβη η Πυροσβεστική ενώ διεκόπη η λειτουργία των χειρουργείων

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαΐου 2016 στο Καραμαδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα, στο χώρο των χειρουργείων όταν από βραχυκύκλωμα στον ηλεκτρολογικό πίνακα, βγήκε καπνός με αποτέλεσμα να διακοπεί χειρουργική επέμβαση για κρεατάκια σε παιδί ασθενή που ήταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη.

Στο thebest.gr καταγγέλθηκε το συμβάν τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω email. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία που προερχόταν από γονείς παιδιών ασθενών στο Καραμανδάνειο, ανέφερε πως σήμερα κινδύνευσαν ζωές μικρών παιδιών στο Καραμανδάνειο από φωτιά στο χώρο των χειρουργείων και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη επεμβάσεις.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική υπηρεσία, απ’ όπου μας είπαν πως πράγματι κλήθηκαν και μετέβησαν στο σημείο στις 12.30 το μεσημέρι με 1 όχημα, ωστόσο δεν υπήρχε φωτιά παρά μόνο καπνός που προήλθε από κάποιο καλώδιο του πίνακα.

Στη συνέχεια οι άνδρες της Πυροσβεστικής έλεγξαν το σημείο και αργότερα αποχώρησαν.

Πάντως λόγω του συμβάντος και για προληπτικούς λόγους διακόπηκαν τα χειρουργεία που ήσαν προγραμματισμένα ενώ κάποιοι από τους παρόντες σχολίαζαν το γεγονός, πως ευτυχώς που το Καραμανδάνειο που είναι παλαιό οίκημα, διέθετε παράθυρα (τα χειρουργεία βρίσκονται στον 2ο όροφο) και έτσι αμέσως γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό άνοιξαν τα παράθυρα ώστε να φύγει ο καπνός.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr λόγω της έντασης της στιγμής και μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική και να επιληφθεί του συμβάντος, μία γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού λιποθύμησε.

*Η φωτ. είναι αρχείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις