Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα... οργισμένα "συγχαρητήρια" του Γιάνη Βαρουφάκη στη Lifo

Τα... οργισμένα "συγχαρητήρια"...

Επειδή δημοσίευσε τη διεύθυνσή του

Την οργή του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον φρουρό ασφαλείας του να έχει αποτρέψει εισβολή ενόπλου στην πολυκατοικία που διαμένει, τα οποία μάλιστα έδιναν στη δημοσιότητα τη διεύθυνση του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης όχι μόνο διέψευσε την απόπειρα εισβολής στο σπίτι του, αλλά και το ότι έχει φρουρό, και απευθυνόμενος στην εφημερίδα Lifο που είχε αναπαραγάγει το ψευδές ρεπορτάζ αλλά και το που μένει, της έστειλε μέσω twitter τα «συγχαρητήρια» του.

Όλα ξεκίνησαν με πηγή την ιστοσελίδα bloko.gr και συνεχίστηκαν με δεκάδες μέσα να σπεύδουν να μεταδώσουν την είδηση «αμάσητη».

«Ένοπλος ληστής είχε βάλει στο στόχαστρο την πολυκατοικία που μένει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο ληστής εισέβαλε στην πολυκατοικία της οδού (…..) όμως υπολόγισε λάθος. Για την ακρίβεια, υπολόγισε χωρίς την αστυνομική φρουρά του Γιάννη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το bloko.gr.

Ο χώρος, εδώ και έναν χρόνο περίπου και από όταν στην πολυκατοικία μετακόμισαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου, φυλάσσεται. Έτσι όταν ο ένοπλος εισέβαλε στην πολυκατοικία έγινε αντιληπτός από τον αστυνομικό φρουρό ο οποίος τον απέτρεψε, αν και δεν κατάφερε να τον συλλάβει.», έγραψαν τα μέσα που μετέδωσαν την είδηση, ανάμεσα στα οποία και η Lifo.

«"Ένοπλος" απετράπη, λένε, από "αστυνομικό φρουρό" μου. Μόνο που ούτε φρουρό έχω ούτε ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο..», έγραψε αρχικά στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Και με δεύτερο tweet, παραπέμποντας στην Lifo αλλά και απευθυνόμενος στην εφημερίδα πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια @lifomag τόσο για το ψευδές δημοσίευμα όσο και για την δημοσιοποίηση της διεύθυνσής μου. Και εις ανώτερα»!

Στη συνέχεια το γραφείο του εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται:

Σχετικά με δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «ένοπλος» εισέβαλε στην πολυκατοικία που διαμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά «απετράπη από τον αστυνομικό φρουρό» του τ. Υπουργού, σημείωνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Βαρουφάκης δεν φυλάσσεται από φρουρό ούτε της αστυνομίας ούτε ιδιωτικό

2. Δεν υπήρξε καμία εισβολή ενόπλου στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο κ. Βαρουφάκης

3. Η αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων από διάφορα μέσα, αλλά και της διεύθυνσης του κ. Βαρουφάκη, αποτελεί άλλο ένα δείγμα της κρίσης αξιών που μαστίζει τα μέσα «ενημέρωσης» στην χώρα μας.

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις