Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ποδόσφαιρο: Καταστροφική εξέλιξη για την Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο: Καταστροφική εξέλιξη για την Παναχαϊκή

Μένει χωρίς τα νέα αποκτήματα, αφού δεν εκδόθηκαν έντεκα δελτία

Kανένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έδωσε το παρών σήμερασ, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να επικυρωθούν τα συμβόλαια των νεοαποκτηθέντων. Μέχρι και αργά το μεσημέρι αυτό δεν είχε γίνει και η προθεσμία ενίσχυσης εξέπνευσε.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αχαιοί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συνεχίσουν (το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν) δίχως τους έντεκα νέους ποδοσφαιριστές, παρότι η διοίκηση διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων.

Αυτή την ενημέρωση είχε και ο προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος έβγαλε 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) με την Κέρκυρα. Συμπεριέλαβε τους εξής: Πέδρο, Ασίγκμπα, Γεωργαντόπουλο, Καπούταγλη, Κουραχάνη, Λαθύρη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Μουκίδη, Πατάπη, Πετρόπουλο, Πινδώνη, Ρόκα, Σιδέρη, Στρέζο, Τρίγκα, Τσεβά, Χαρτσιά, Χούσα.

Από τη στιγμή που τα νέα αποκτήματα δεν θα καταφέρουν να δώσουν επίσημο ματς με την Παναχαϊκή, η μόνη τους δυνατότητα πια είναι να παίξουν στη Γ' Εθνική, όπου η προθεσμία για μεταγραφές τελειώνει εντός των ημερών. Εννοείται ότι με τα έως τώρα δεδομένα από τους 18 προαναφερθέντες, οι 8 μένουν εκτός πλάνων!

Ας ελπίσουμε πάντως έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι και να βρεθεί λύση για την ενίσχυση της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παναχαϊκή καταγγελλεί απόπειρα δωροδοκίας

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports