Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η "μυστική" παραλία με το παρθένο τοπίο που διαλέγουν όσοι θέλουν την ησυχία τους – Η αυτοδιαχείριση και οι αιώρες – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η "μυστική" παραλία με ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Μετά την Ροδινή και πριν την Παναγοπούλα

Σε μικρή απόσταση από την Πάτρα, αμέσως μετά την Ροδινή, υπάρχει μια «μυστική» παραλία που μπορεί να την γνωρίζουν λίγοι, οι ομορφιές της είναι όμως πολλές και «παρθένες» ακόμα. Η προσέγγιση στην «πριβέ» αυτή παραλία δεν είναι εύκολη και απαιτεί να μπει κανείς στο εργοτάξιο της Ολυμπία οδού και να περπατήσει για λίγο μέσα στο δάσος.

 

 

Τα αυτοκίνητα σταματούν σε «αυτοσχέδιο» παρκινγκ και από εκεί υπάρχουν ταμπέλες που κατευθύνουν όσου αναζητούν την «περιπέτεια».

 

 

Πρέπει να περάσει κανείς ένα γεφυράκι που υπάρχει στο σημείο, να περάσει μέσα από ένα φράκτη που έχουν ανοίξει οι «θαμώνες», να περπατήσει για μερικά λεπτά και να περάσει την «πύλη του παραδείσου».

 

 

Εκεί υπάρχει και η ταμπέλα που τοποθετούν κάθε καλοκαίρι οι λάτρεις της παραλίας. Σε αυτή την ταμπέλα καλούν τους επισκέπτες να φροντίζουν για την καθαριότητα και να παίρνουν τα σκουπίδια φεύγοντας.

 

 

Η ομορφιά της απομονωμένης αυτής παραλία είναι μεγάλη. Η παραλία έχει βότσαλα, τα νερά είναι κρυστάλλινα, τα δέντρα φθάνουν σχεδόν μέχρι τη θάλασσα και η ηρεμία σε τίποτα δε θυμίζει τις πολύβουες παραλίες της Ροδινής ή της Παναγοπούλα.

Την «μυστική» αυτή τοποθεσία επιλέγουν όσοι θέλουν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, μεγάλες παρέες νέων που χαλαρώνουν στις αιώρες τους, ανάβουν φωτιές και παίζουν μουσικές.

Παλιότερα αποτελούσε στέκι γυμνιστών, πλέον το φαινόμενο έχει περιοριστεί αρκετά χωρίς ωστόσο να έχει εξαλειφτεί πλήρως.

 

Υπομονή μέχρι του χρόνου το καλοκαιράκι…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight