Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ

Χαμός με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Μπε...

Το διαζύγιο φαίνεται να είναι οριστικό και "πέτρα" του σκανδάλου η νταντά

Πρωτοσέλιδο σε πολλά μεγάλης κυκλοφορίας Αμερικάνικα περιοδικά είναι αυτό το διάστημα ο Χολυγουντιανός σταρ Μπεν Άφλεκ που στις 15 Αυγούστου θα κλείσει αισίως τα 43 του χρόνια και η επί δέκα χρόνια, από το 2005 ηθοποιός σύζυγος του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Το θέμα βέβαια που όλοι μιλούν και σχολιάζουν είναι ότι το ωραίο ζευγάρι χωρίζει μετά από μία πολύχρονη σχέση αγάπης και τρία παιδιά και πως το διαζύγιο είναι οριστικό ενώ ήδη ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε δημοσίως και χωρίς να φοράει τη βέρα του. Στο μεταξύ όπως γράφει το queen.gr, την προηγούμενη εβδομάδα ήσαν πολλά τα σχόλια για τον ωραίο Ben Affleck και την πιθαναλογούμενη ερωτική σχέση του με την Christine Ouzounian, η οποία είναι η νταντά των παιδιών του. Ο ίδιος εξοργίστηκε με όλα αυτά και μάλιστα ακούστηκε, ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι στον Τύπο.

Η διάσημη πλέον νταντά, σύμφωνα με πηγή του radaronline, ομολόγησε πως η σχέση τους τελείωσε. Η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο, όταν ο μάρτυρας στεκόταν δίπλα της και ισχυρίζεται ότι άκουσε την Christine να λέει ότι δεν ήθελε να πάει μαζί του στις Μπαχάμες, αλλά πως εκείνος επέμενε. Αυτή ήταν και η φράση κλειδί, αφού η νταντά απέφευγε να αναφέρει το αντρικό όνομα για το οποίο έκανε λόγο.

Στις Μπαχάμες, όπως είναι γνωστό, είχε πάει μαζί με την οικογένεια του Ben Affleck και της Jennifer Garner μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight