Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαφθορά και Δικαιοσύνη στη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής πλευράς

Διαφθορά και Δικαιοσύνη στη συνάντηση τη...

Την Τρίτη θα τεθούν επί τάπητος το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το ΤΑΙΠΕΔ

Η καταπολέμηση της διαφθοράς και ζητήματα που άπτονται της δικαιοσύνης, θα τεθούν τη Δευτέρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Τα θέματα αυτά, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, θα συζητηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση των θεσμών με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο με τις νέες πληροφορίες για τον προγραμματισμό, την Τρίτη θα τεθούν επί τάπητος το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και τα «κόκκινα δάνεια», η διαχείριση των οποίων συνδέεται άμεσα και με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Σύμφωνα με το MEGA, σήμερα οι τέσσερις επικεφαλής των θεσμών, που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο επαφών με την ελληνική πλευρά, μελέτησαν τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, κυρίως από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Οι εκπρόσωποι των δανειστών συνθέτουν τον καμβά του φετινού προϋπολογισμού, πάνω στον οποίο θα "χτίσουν" τις προβλέψεις για την επόμενη τριετία και θα "κουμπώσουν" τα μέτρα που απαιτούνται για να μην χαθούν οι νέοι στόχοι, με την Αθήνα πάντως να διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν νέα προαπαιτούμενα.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρό "μπρα ντε φερ" για να μην "υποστούμε" κι άλλα προαπαιτούμενα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις