Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σταύρος Μπένος με μαθητές στην οδό Ηφαίστου-Υιοθέτησαν τον αρχαιολογικό χώρο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σταύρος Μπένος με μαθητές στην οδό Ηφα...

Υιοθέτησαν το Ρωμαϊκό Στάδιο

Εκπαιδευτική δράση με μαθητές να ξεναγούνται στον χώρο των αρχαίων θεάτρων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθεσία Αμφιθεάτρου/Σταδίου Πατρών. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα», παρουσία του προέδρου της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα», Σταύρου Μπένου.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο τμήμα της αρένας του μνημείου επί του πεζόδρομου της οδού Ηφαίστου όπου και πραγματοποιήθηκε:

* Υιοθεσία Αμφιθεάτρου/Σταδίου από τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Προσχολικής Εκπαίδευσης Κ. Γεώρμα με θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από το ψηφιδωτό που εκτίθεται στην αίθουσα Δημοσίου Βίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

* Υιοθεσία Αμφιθεάτρου /Σταδίου από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Παραλίας Πατρών με παρουσίαση αποσπάσματος από τις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από την ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας».

Μίλησε η Γεωργία Μανωλοπούλου, ως εκπρόσωπος και ενεργό μέλος του Διαζώματος στην Πάτρα και υπεύθυνη του συνόλου των δράσεων του Διαζώματος σε συνεργασία με την εφορία αρχαιοτήτων αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις