Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Aπόψε στην Γλυφάδα στην Αθήνα η συνάντηση των φαν του INFE Greece με την φετινή μας εκπρόσωπο στην Eurovision, Μαρία Έλενα Κυριάκου

Aπόψε στην Γλυφάδα στην Αθήνα η συνάντησ...

Μετά τις 19:00 στο Sirocco's Club, οδός Διαδόχου Παύλου 33, Παραλία Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, το INFE GREECE, διοργανώνει μια απογευματινή συνάντηση, σήμερα Παρασκευή 24 του Απρίλη με την φετινή μας εκπρόσωπο στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, Μαρία Έλενα Κυριάκου αλλά και όλη την Ελληνική ομάδα του «One last breath».

Φέτος αξίζει να σημειωθεί πως η Eurovision κλείνει τα 60 της χρόνια. Το INFE Greece όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο με τον εκάστοτε εκπρόσωπο της χώρας μας στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού που φέτος θα φιλοξενηθεί στην Βιέννη της Αυστρίας, θα πραγματοποιήσει μία συνάντηση με την Μαρία Έλενα Κυριάκου, πριν την αναχώρηση της για το εξωτερικό.

Η συνάντηση έχει καθοριστεί για απόψε Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 μετά τις 19:00 στο Sirocco's Club, οδός Διαδόχου Παύλου 33, Παραλία Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη. Ρυθμοί Eurovision, εκπλήξεις ..και μια αγκαλιά από ευχές από όσους θέλουν να αποχαιρετίσουν το δικό μας τραγούδι, λοιπόν λίγο πριν ταξιδέψει για την Βιέννη.

Η πρόσκληση αφορά όλους όσους θέλουν να ευχηθούν στην εκπρόσωπο της χώρας μας.

Φυσικά το INFE Greece που λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικό σωματείο από το 1988 έτος ίδρυσης του, δηλώνει πως θα είναι παρών και στην αρένα της Βιέννης για να ανεμίσει τις γαλανόλευκες σημαίες την ώρα της παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight