Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα:«Η θεατρική τέχνη ως μέσο πρόληψης»-Εκδήλωση στο στέκι της "Πρότασης"

Πάτρα:«Η θεατρική τέχνη ως μέσο πρόληψης...

Την Παρασκευή το απόγευμα

Η Ομάδα ΣΤΕΚΙΟΥ της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» σας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 20:00 σε μια Ομιλία και συζήτηση με θέμα: «Η θεατρική τέχνη ως μέσο πρόληψης»

Ομιλήτρια θα είναι η κ. Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Ψυχολόγος και τελειόφοιτη Δραματοθεραπεύτρια, η οποία θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε το ρόλο της θεατρική τέχνης, όχι σαν μέσο ψυχαγωγίας, αλλά σαν μέσο πρόληψης και θεραπείας στην ψυχική υγεία. Θα ανακαλύψουμε μαζί, πόσο ωφέλιμη και επανορθωτική μπορεί να είναι αυτή η μορφή τέχνης, για όσους επιλέγουν να συμμετέχουν και να ... παίζουν θέατρο. Η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, η διευκόλυνση της επικοινωνίας, η έκφραση συναισθημάτων,  είναι μερικές από τις έννοιες που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο το θέατρο συμβάλλει στην πρόληψη των ψυχικών ασθενειών.

Η κ. Χριστίνα Θεοδωροπούλου είναι Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και εκπαιδευόμενη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Δραματοθεραπέιας «Άθυρμα». Εργάζεται στην Αθήνα ως ψυχολόγος και έχει συντονίσει ομάδες δραματοθεραπείας στο ΚΕ.ΘΕ.Α. Άλφα, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτ. Αττικής και σε ιδιωτικούς φορείς. Συντονίζει ομάδες, με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, παιδιών και εφήβων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View