Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πού δοκιμάσαμε το πιο τέλειο μπιφτέκι γαρίδας στην Πάτρα

Πού δοκιμάσαμε το πιο τέλειο μπιφτέκι γα...

Κι ακόμη Club με ψητά λαχανικά, Burger με καλαμαράκια και δεκάδες άλλες γεύσεις

Μπιφτέκι γαρίδας, Club με ψητά λαχανικά, Burger με καλαμαράκια και δεκάδες άλλες νηστίσιμες γεύσεις σερβίρει ήδη το Goody's Burger στην πλατεία Όλγας και έχει αποκτήσει πιστούς φαν των μεσογειακών γεύσεών του ειδικά την Μεγάλη Εβδομάδα. Τα Μεσογειακά των Goody’s είναι απολαυστικές προτάσεις, με βάση τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας αλλά και για κάθε στιγμή!

Burger με μπιφτέκι γαρίδας, με ολόφρεσκη ντομάτα και vinaigrette ελαιόλαδου αλλά και δύο επιπλέον νέες επιλογές που θα βρείτε αποκλειστικά στα Goodys Burger House: το New York Sandwich με τραγανό μπιφτέκι γαρίδας και ζυμωτό ψωμάκι και το Extreme veggie burger με ολόκληρο μανιτάρι Portobello και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Επίσης τα καθιερωμένα, αγαπημένα και all time classic Goody’s πιάτα περιμένουν τους λάτρεις των Μεσογειακών σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας: Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, το Burger με καλαμαράκια αλλά και οι Σαλάτες Μάνης, Κρήτης και Caesars με γαρίδες.

Αναζητήστε τα Μεσογειακά των Goodys στο ολοκαίνουργιο Goodys Burger House στο κέντρο της Πάτρας (Μαίζωνος 65) !

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight