Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εξομολόγηση του Βαρουφάκη για τη γυναίκα του

Η εξομολόγηση του Βαρουφάκη για τη γυναίκα του

"Μου λείπει.."

Μέσα στην… αντάρα των διαπραγματεύσεων,  υπάρχουν και οι ευαίσθητες στιγμές, οι ομολογίες των… αδυναμιών. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι πίεζαν χθες βράδυ τον Γιάνη Βαρουφάκη να αποκαλύψει το άγριο παρασκήνιο με τους δανειστές, εκείνος, με μια εξομολογητική, ου μην και απολογητική διάθεση τους είπε ότι πρέπει να φύγει για να βρει μια ώρα ελεύθερη να δει τη γυναίκα του, παραδεχόμενος ότι με όλα αυτά τα τρεξίματα του λείπει.

«Είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ» επανέλαβε ο κ. Βαρουφάκης, βγάζοντας και την ευαίσθητη πλευρά του επιφάνεια.

Λίγα λεπτά πριν στους διαδρόμους της Βουλής είχε γίνει περίπου αντικείμενο λατρείας από την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία του αποκάλυψε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, μία… εμπειρία της, που σχετιζόταν έμμεσα με τον υπουργό Οικονομικών: Βρέθηκε προ ημερών σε μία εκδήλωση, όπου οι διοργανωτές υπόσχονταν στον… τυχερό «μία… νύχτα με τον Βαρουφάκη». 

Εκείνη έσπευσε, αλλά οι διοργανωτές εννοούσαν την νύχτα, μαζί με το… βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο δώριζαν. «πέρασα μια νύχτα διαβάζοντας το βιβλίο σου» του είπε και σε αποζημίωση εκείνος, δέχθηκε να βγάλει μία φωτογραφία μαζί της για… ενθύμιο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight