Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το προφίλ των πατρινών που παίζουν videogames - Και "επώνυμοι" ανάμεσά τους

Το προφίλ των πατρινών που παίζουν video...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

FIFA, PRO EVOLUTION, GRAND THEFT AUTO, BATTLEFIELD, οι πιο γνωστοί τίτλοι

FIFA, PRO EVOLUTION, GRAND THEFT AUTO, CALL OF DUTY, BATTLEFIELD, GRAND TURISMO, οι πιο γνωστοί τίτλοι και οι πατρινοί κάθε ηλικίας έχουν τα αγαπημένα τους ανάμεσά τους. Από 8 εώς και 88 ετών οι παίκτες και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Εξάλλου οι φοιτητές αρέσκονται σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού κυρίως σε τίτλους στρατηγικής και πολέμου. Είναι μια λύση οικονομική και ταυτόχρονα ψυχαγωγικη. Ο χρόνος περνά ευχάριστα και ο ανταγωνισμός με τους φίλους είναι συναρπαστικός.

Και όπως είναι λογικό, τα video games δεν προτιμούν μόνο οι πιτσιρικάδες. Ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών σε σχετικά καταστήματα είναι γύρω στα 30. Το gaming είναι κυρίως αντρική υπόθεση με ελάχιστες γυναίκες να αρέσκονται στο.. άθλημα!

"Μεταξύ των παικτών μπορεί να διακρίνει κανείς ακόμη και γνωστούς πατρινούς με έντονη παρουσία στα κοινά, που όμως βρίσκουν το χρόνο -και όταν είναι στο σπίτι- να παίξουν μόνοι, με τα παιδιά τους ή ακόμη και με φίλους διαδικτυακά, διάφορα γνωστά παιχνίδια", μας λέει ο ιδιοκτήτης καταστήματος με video games Αλέξανδρος Στραβοδήμος.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ιδιοκτήτης της LOUX καταφέρνει και βρίσκει τον χρόνο για να παίξει Grand Turismo. Ενα παιχνίδι το οποίο προσομοιώνει αγώνες ταχύτητας με αυτοκίνητα. Τα γραφικά των παιχνιδιών είναι πλέον τόσο ρεαλιστικά που κανείς θα μπορούσε να μιλήσει για πραγματικούς εξομοιωτές!

Video games παίζουν επίσης γνωστοί δημοσιογράφοι και εικονολήπτες. Ο συντάκτης του άρθρου παίζει ανελλιπώς, Battlefield 4, ενώ στο παρελθόν ήταν φανατικός του Call of Duty και Pro Evolution. Οι εικονολήπτες Θόδωρος Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Κυτάγιας και Πάνος Ξενιτόπουλος, παίζουν επίσης παιχνίδια προσομοίωσης πολέμου όπως τα Call of Duty και Battlefield. Και ο εικονολήπτης Βασίλης Αντωνόπουλος όμως, αρέσκεται σε παιχνίδια προσομοίωσης αθλημάτων πάλης.

Το online multiplayer gaming έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευτάια χρόνια και δεδομένων των ταχυτήτων που έχουν εξελιχθεί κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Κανείς μπορεί να παίζει και ταυτόχρονα να συνομιλεί μέσα στο παιχνίδι με τον κολλητό του που βρίσκεται στο Ανόβερο της Γερμανίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις