Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Γκουτσίδης: "Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές"

Γκουτσίδης: "Οι παίκτες πρέπει να ε...

Τόνισε επίσης ότι ο Παναιγιάλειος πρέπει να νικά και εξωγενείς παράγοντες.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Καρυοφύλλη εξέφρασε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το ματς με την Ερμιονίδα και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα με μία πολύ καλή ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και ποιοτικούς μεσοεπιθετικά. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο να γυρίσουμε το σκορ. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ από φάουλ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, αλλά δυστυχώς κάναμε λίγες ευκαιρίες. Είχαμε μία κλασική, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να μην κάνω μία παρατήρηση. Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές και να τους αφήνουμε να παίζουν δίκαια στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν όλοι ίδια δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι και για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο πρέπει να μπουν άνθρωποι που θα κάνουν λίγα λάθη, αλλά χωρίς σκοπιμότητα. Και οι πληροφορίες που έχω είναι ότι στην κατηγορία αυτό γίνεται πολλές φορές. Πρέπει να το παλέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι να νικάμε, εκτός από τους αντιπάλους και εξωαγωνιστικούς παράγοντες».

Για την αποβολή του είπε: «Ρωτήστε τον διαιτητή. Διαμαρτυρήθηκα δύο φορές χωρίς να βρίσω. Τη μία ότι ήταν μία... δόση φάουλ και την άλλη ότι ήταν καθαρό κλέψιμο και με απέβαλε. Αυτός ξέρει...».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports