Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Christmas Happenings! Η ομορφιά και η αγάπη κέρδισαν μικρούς και μεγάλους!

Christmas Happenings! Η ομορφιά και η αγ...

Δείτε τα στιγμιότυπα

Ο Φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι οι πρωτοποριακές ιδέες που έχει και τα events που οργανώνει, προσελκύουν πλήθος κόσμου!

Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους για 3εις ολόκληρες ώρες, στο MAGENDA επί του πεζόδρομου Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Το καφέ Magenda μετατράπηκε σε ένα απίστευτο σαλόνι ομορφιάς! Make-up Artists, Hair Designers και Nail art Designers, κορυφαίοι επαγγελματίες του Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους, χάρισαν λάμψη, χρώμα, εντυπωσιακά χτενίσματα και απίστευτα σχέδια στα νύχια, σε γυναίκες κάθε ηλικίας!

Όποιος βρισκόταν στην Αγίου Νικολάου, σταματούσε στο Magenda για αμέτρητες αγκαλιές και φωτογραφίες με τις αγαπημένες μασκότ, Mickey και Rudolf, του Surprise Party (Ζαΐμη 34), Πάτρα.

Η Διευθύντρια Σπουδών, Κατερίνα Βέργη ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα!

Στην Χριστουγεννιάτικη εορτή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Βέργη, κος Σπύρος Βέργης με την σύζυγο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού κα Λέτα Βέργη, η Διευθύντρια του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Λιλίκα Βέργη και φωτογραφηθήκαν μαζί με τους νεότερους απογόνους της οικογένειας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου, όπου απαθανατίστηκε αγκαλιά με τις μασκοτ, τις βαφτιστήρες της και τον αρραβωνιαστικό της Γιώργο Μιμμή.

Το Σάββατο 20/12/2014, ήταν μια ημέρα ομορφιάς για όλους, με πολύ glitter, χρώματα ειδικά για τις ημέρες των εορτών και υπέροχα σχέδια και χτενίσματα!

Με το σύνθημα: ¨Οι μασκότ παίζουν με τα παιδιά και δίνουν σε όλους μια αγκαλιά!¨ τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι για όλους αξέχαστα!

Για τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook: Vergi Ekpaideutikos Organismos https://www.facebook.com/pages/Vergi-Ekpaideutikos-Organismos/410158615700170?fref=ts

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View