Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σήμερα ο εορτασμός του Πολυτεχνείου - Αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πάτρα:Σήμερα ο εορτασμός του Πολυτεχνείο...

Δύο πορείες έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα

Σε αυξημένη ετοιμότητα θα βρίσκεται σήμερα η Αστυνομία λόγω των επετειακών εκδηλώσεων για την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, οι οποίες θα κορυφωθούν το απόγευμα στις 6, με δύο πορείες.Η μία θα γίνει από φοιτητές, φορείς, συλλόγους και θα ξεκινήσει από το πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου και η δεύτερη από το ΠΑΜΕ την ίδια ώρα από την πλατεία Γεωργίου.

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων:

Επίκεντρο και φέτος για τους εορτασμούς από την επέτειο του Πολυτεχνείου, είναι το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήοσυν σημερα με την επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί στο Μνημείο Πεσόντων επί της Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας στην περιοχή της Τερψιθέας.

Στο σημείο θα καταθέσουν στεφάνι, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Δυτικής Ελλάδος – Ιονίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο  Δήμαρχος Πατρέων και άλλοι φορείς του Νομού.

Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην παλαιά Ασφάλεια στην οδό Κανακάρη και στη 1 το μεσημέρι, ομιλίες στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη φροντίδα των Διευθυντών. Στα σχολεία επίσης θα γίνουν επίκαιρες ομιλίες και εκδηλώσεις σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους.

Κατά το φετινό εορτασμό της επετείου θα υπάρξει σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων από της 8ης πρωινής μέχρι της δύσης του ηλίου.

Επετειακή εκδήλωση για τη 17η Νοέμβρη απο το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού

Ο Νοέμβρης του ‘14 …ανταμώνει τον Νοέμβρη του ’73 και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, φέρνει με το δικό του τρόπο στο προσκήνιο την 17η Νοέμβρη, ως ημέρα μνήμης και μηνυμάτων.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 8.00 το βράδυ, ημέρα μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του χορευτικού στο λιμάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις