Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπήκε στο νέο του διαμέρισμα και βρήκε μέσα νεκρό τον προηγούμενο ένοικο

Μπήκε στο νέο του διαμέρισμα και βρήκε μ...

"Ηταν τρομακτικό όταν είδα το πτώμα. Ηταν σαν ταινία τρόμου"

Ο Τάρας Γερμολάγιεφ βρήκε στο διαμέρισμα το πτώμα του Ντεμέντι Ζακάροφ, που κατηγορούνταν για εμπόριο ναρκωτικών. Ο 50χρονος ήταν σε μία λίμνη αίματος, ενώ οι δράστες είχαν καταστρέψει το διαμέρισμα χρησιμοποιώντας σφυρί.

Ο νέος ιδιοκτήτης είχε γνωρίσει τον Ζακάροφ μόλις μία ημέρα νωρίτερα, όταν συναντήθηκαν για να του δώσει τα κλειδιά του νέου διαμερίσματος που βρίσκεται στο Νοβοκουζνέτσκ, στην κεντρική Ρωσία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τον Γερμολάγιεφ, μπήκε πωλητήριο στο διαμέρισμα όταν ο Ζακάροφ σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο, οπότε ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το βγάλει στην αγορά. Ο ίδιος το αγόρασε μέσω μίας διαδικτυακής αγγελίας χωρίς καν να το επισκεφθεί καθώς- όπως είπε στην αστυνομία- ήταν τόσο φτηνό που ήθελε να δράσει γρήγορα για να μην χάσει την ευκαιρία.

«Ηταν τρομακτικό όταν είδα το πτώμα. Ηταν σαν ταινία τρόμου. Το σπίτι έμοιαζε σαν κάποιος να το είχε σπάσει με σφυρί, ενώ φαινόταν σαν να επιτέθηκε με αυτό και στον προηγούμενο ένοικο», είπε ο Γερμολάγιεφ, προσθέτοντας ότι το κεφάλι του θύματος φαινόταν να έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα, ενώ- όπως είπε- στην αρχή δεν μπορούσε να αναγνωρίσει αν το σώμα ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι το θύμα βασανίστηκε πριν δολοφονηθεί. Είναι γνωστός σαν έμπορος ναρκωτικών και υποθέτουμε ότι ήταν κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οπως είναι λογικό, ο Γερμολάγιεφ δηλώνει τώρα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να μετακομίσει εκεί, γνωρίζοντας τι συνέβη στο διαμέρισμα, και σκοπεύει να το πουλήσει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

iefimerida

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις