Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέσσερα πεντάρια του τζόκερ παίχθηκαν στο ίδιο πρακτορείο – Δείτε πόσα κερδίζουν

Πάτρα: Τέσσερα πεντάρια του τζόκερ παίχθ...

Την Πέμπτη η νέα κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ

Μπορεί και χθες να μην βρέθηκε υπερτυχερός στο Τζόκερ και να έχουμε νέο τζακ – ποτ, ωστόσο η τύχη στάθηκε ευνοϊκή σε 17 παίχτες που προέβλεψαν σωστά τα πέντε νούμερα της χθεσινοβραδινής κλήρωσης.

Από αυτά τα τυχερά δελτία τα πέντε παίχθηκαν στην Πάτρα ,  με την κάθε  επιτυχία να κερδίζει το ποσό των 78.810,73 ευρώ.

Μάλιστα τα τέσσερα τυχερά δελτία, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, παίχθηκαν στο ίδιο πρακτορείο, αυτό της Αλεξάνδρας Καρακώστα που βρίσκεται στην Αγίου Ανδρέου και Ερμού.

Στο μεταξύ το απίστευτο ποσό των 17.000.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης. Θυμίζουμε ότι το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν είχαν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ προσέλκυσε το προηγούμενο (14ο στη σειρά) τζακ – ποτ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου 2014 ανεβάζοντας το ποσό στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί. Τώρα οι τυχεροί... αναζητούνται για τα 17 εκατομμύρια της επόμενης κλήρωσης που θα γίνει στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις