Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Google: Το Nexus 6 με οθόνη 6 ίντσες και ανάλυση Quad HD

Google: Το Nexus 6 με οθόνη 6 ίντσες και...

Δείτε το βίντεο

Τελικά οι ατέλειωτες φήμες των ημερών ήταν σωστές. Το καινούργιο μέλος της οικογένειας Nexus, παραγωγής Motorola, Nexus 6 είναι μεγάλο. Πολύ μεγάλο... Η Google λοιπόν παρουσίασε το Nexus 6 με οθόνη στις 6 ίντσες και ανάλυση Quad HD.

H Google μπαίνει στην αρένα των συσκευών με οθόνες ανάλυσης Quad HD και ετοιμάζεται να χτυπήσει στα ίσια το LG G3 και Samsung Note 4 με την τεράστια οθόνη 6 ιντσών. Iσχύ δίνει SoC Qualcomm Snapdragon 805 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,7 GHz σε συνδυασμό με την Adreno 420 GPU και 3 GB RAM. Από τις πληροφορίες που έχουμε προς στιγμήν, ξέρουμε ότι θα έχει κάμερα 13 Μegapixel, με φωτεινό φακό εστιακό λόγου f/2,0 με dual-LED flash, σύστημα ΟΙS και HDR+ και δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ στα 30 fps, μία βοηθητική κάμερα μπροστά στα 2 Megapixels, ενώ θα τροφοδοτείται με -μη απσπώμενη- μπαταρία συνολικού φορτίου 3.220 mAh με δυνατότητα Turbo charging κατευθείαν από την κατασκευάστρια Motorola, όπως δηλαδή και το Moto X. Έτσι αναμένεται να προσφέρει έως και 6 ώρες λειτουργίας της συσκευής με μόλις 15 λεπτά φόρτισης. Η Google αναφέρει επίσης οτι η συσκευή θα έχει «πραγματική» αυτονομία που θα αγγίζει τις 24 ώρες χρήσης. Για τους λάτρεις της multimedia ψυχαγωγίας, το Nexus 6 θα έχει διπλά stereo ηχεία στο μπροστινό μέρος. 

Οι διαστάσεις του είναι... αξιομνημόνευτες, το λιγότερο: 159,3 x 83 x 3,8-10,1 χιλιοστά και ζυγίζει 184 γραμμάρια, ενώ θα διατίθεται αρχικά σε δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου, 32 και 64 GB, χωρίς υποδοχή για κάρτες microSD, στο χρώμα Midnight Blue/Cloud White και θα είναι διαθέσιμο προς αγορά από το Google Play Store (δεν υποστηρίζεται προς το παρόν η χώρα μας).

Σύμφωνα με την Motorola, οι προπαραγγελείες θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου με την τιμή του στα 569 δολάρια (450 ευρώ) για την 32 GB έκδοση και 649 δολάρια (510 ευρώ) για την έκδοση με τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η τιμές του Nexus 5 (που συνεχίζει την καριέρα του) θα διατηρηθεί στα 329 δολάρια (260 ευρώ) για την έκδοση με τα 16 GB και 399 δολάρια (315 ευρώ) για το μοντέλο με τα 32 GB.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις