Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Βατίδη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Βατίδη

Κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου

Σήμερα λένε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Βατίδη συγγενείς και φίλοι. Ο Γιάννης Βατίδης, ο γνωστός Πατρινός ιδιοκτήτης συνεργείου "έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών. Μετά από πολύμηνη «μάχη» με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, κατέληξε στις 3 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ιωάννης Βατίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή των Προσφυγικών. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ήταν ευρέως γνωστός ως «μάστορας», καθώς μέχρι και πρότινος δεν έπαυε να ασχολείται με τη δουλειά του που για τον ίδιο, δήλωνε, πως ήταν μία από τις μεγάλες του αγάπες.

Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Βατίδη με την οποία ευτύχησαν να αποκτήσουν τρεις κόρες, την Ευγενία - Αστυνομικό, την Μαρία - Τραπεζική Υπάλληλο, την Γαβριέλα - Φιλόλογο, καθώς και τα εγγόνια Νικόλα, Έλενα και Ιωάννα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 17:30 στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου Ροϊτίκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις