Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ατύχημα του Μανώλη Λιδάκη-Τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του

Το ατύχημα του Μανώλη Λιδάκη-Τραυματίστη...

Εγκαύματα υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης, στην προσπάθειά του να σώσει τον αγαπημένο του σκύλο από το αυτοκίνητό του, που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», το ατύχημα συνέβη στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης στο νέο αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Τσακώνας, την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί.
Από τις φλόγες το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γνωστός τραγουδιστής ερχόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Οπως ο ίδιος περιέγραψε στην τοπική εφημερίδα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αλλά τα φρένα δεν υπάκουσαν και αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις μπάρες, για να το σταματήσει.

Πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του -ένα μπόξερ- είχε στριμωχτεί φοβισμένο στο πίσω κάθισμα. Χωρίς να διστάσει κι ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του, και το κατάφερε.

Στην προσπάθειά του όμως να τον σώσει, ο ίδιος έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight