Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Λουκέτο" από σήμερα στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ - Στον "αέρα" χιλιάδες ασφαλισμένοι - Αγωνία για τους εργαζομένους - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Λουκέτο" από σήμερα στ...

Βγαίνουν σε διαθεσιμότητα για ενα μήνα

Κλειστές θα είναι από σήμερα οι υγειονομικές μονάδες  του ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα. Γιατροί, νοσηλευτές , υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ και ασφαλισμένοι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού καθώς καλούνται με εγκύκλιο που έφτασε την Πέμπτη να παραδώσουν μέχρι σήμερα όλα τα κλειδιά  και τα υλικά που έχουν χρεωθεί.

Αυτό σημαινει ότι μπαίνει τουλάχιστον προσωρινά, λουκέτο σε όλα τα καταστήματα  ΙΚΑ στην Πάτρα και το Νομό Αχαϊας καθώς βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 130 εργαζόμενοι διοικητικοί και νοσηλευτές και  150 γιατροί που υπηρετούν στο ΙΚΑ.
Η ίδια εγκύκλιος βάζει τέλος και σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Νομό.

Οι ασθενείς παραπέμπονται αναγκαστικά στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς και στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Π. Κατσίβελα οι δομές από σήμερα θα είναι κλειστές και την εξυπηρέτηση των ασθενών θα αναλάβουν οι συμβεβλημένοι γιατροί και τα νοσοκομειακά ιδρύματα. Η διαθεσιμότητα για όσους εργαζόμενους ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες θα διαρκέσει 15 μέρες , για τυος υπόλοιπους ένα μήνα, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν θα κλείσει καμία από τις υπάρχουσες δομές.


Η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας κι εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Δείτε το βίντεο του contsaleolous.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις