Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύλλογος υπαλλήλων ΠΕΧΩΔΕ: Ιδού τι γίνεται όταν δεν λειτουργούν οι Τ.Α.Σ. Αχαΐας, Λευκάδας και ο Τ.Α.Π. Ηλείας

Σύλλογος υπαλλήλων ΠΕΧΩΔΕ: Ιδού τι γίνετ...

Ζητούν επίσπευση των διαδικασιών επαναλειτουργίας των Τ.Α.Σ. – Τ.Α.Π. με την μετάταξη – μεταφορά των υπαλλήλων

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕΧΩΔΕ και πρώην Υπηρεσιών ΠΕΧΩΔΕ Δυτικής Ελλάδας με επιστολή του προς τους Υπουργούς Διοικητικής μεταρρύθμισης,  Εσωτερικών, Υποδομών και Δικτύων ζητούν επίσπευση των διαδικασιών επαναλειτουργίας των Τ.Α.Σ. – Τ.Α.Π. με την μετάταξη – μεταφορά των υπαλλήλων.

Αναφέρουν συσγκεκριμένα: "Όπως γνωρίζετε οι Τ.Α.Σ. Αχαΐας, Λευκάδας και ο Τ.Α.Π. Ηλείας δεν λειτουργούν από 1-11-2013, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα – κινητικότητα οι υπάλληλοι των παραπάνω Υπηρεσιών.

Παρά τις υποσχέσεις για επαναπρόσληψη και επαναλειτουργία των Τ.Α.Σ. – Τ.Α.Π. στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, αλλά και την πρόβλεψη του Νόμου για ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι 31-12-2013, τούτο δεν έχει καταστεί δυνατόν.

Επιβεβαιώθηκε λοιπόν η πρόβλεψή μας, ότι αν γίνει ένας μεγάλος σεισμός στη Δυτική Ελλάδα, στην πιο σεισμογενή περιοχή της Χώρας, δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από την κρατική μηχανή, γιατί δεν υπάρχει ο απαραίτητος μηχανισμός και το κατάλληλο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Δεν είναι δυνατόν μόνο με το προσωπικό της Υ.Α.Σ. να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες του σεισμού της Κεφαλονιάς.

Καλούμε λοιπόν τα αρμόδια Υπουργεία να φροντίσουν για την επίσπευση των διαδικασιών επαναλειτουργίας των Τ.Α.Σ. – Τ.Α.Π. με την μετάταξη – μεταφορά των υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, ώστε να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις του σεισμού γρήγορα και αποτελεσματικά."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις