Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H περιπέτεια της υγείας της Κέλλυς Κελεκίδου - Θα μιλήσει για το πρόβλημα στην εκπομπή του Μ. Κεφαλογιάννη στο Mega αυτό το Σάββατο

H περιπέτεια της υγείας της Κέλλυς Κελεκ...

Πριν 2 χρόνια ανακάλυψε ένα μικρό ογκίδιο στο στήθος της

Πριν από περίπου δύο χρόνια η δημοφιλής λαική τραγουδίστρια Κέλλυ Κελλεκίδου ανακάλυψε πως έχει ένα μικρό ογκίδιο στο στήθος της κι αμέσως έκανε -πρώτη φορά- μαστογραφία.

Όπως γράφει το σάιτ gossip-tv.gr, μπορεί στην αρχή να ανησύχησε, όμως οι γιατροί που εξέτασαν την περίπτωσή της αποφάνθηκαν ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο θα έπρεπε κάθε χρόνο, προληπτικά, να κάνει υπέρηχο μαστού.

Έτσι από τότε η γνωστή τραγουδίστρια που εντυπωσίασε το κοινό με τις χορευτικές ικανότητες της και το χιούμορ της στο τελευταίο Dancing with the stars 3, του ΑΝΤ1, δεν παραμελεί τις ετήσιες εξετάσεις της, ενώ προσέχει τη διατροφή της μαγειρεύοντας η ίδια υγιεινά γεύματα, ενώ γυμνάζεται συστηματικά.

Μάλιστα αυτό το Σάββατο θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega (που ξεκινά ανανεωμένη για τη νέα χειμερινή τηλεοπτική περίοδο) προκειμένου να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε αλλά και τις κινήσεις που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια περνάει το δικό της μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και φυσικά δεν κάνει διακρίσεις. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές και δίνει τις δικές της συμβουλές, βασιζόμενη στην εμπειρία της.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight