Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απάντηση Κουρή – Βανταράκη στον αντιδήμαρχο κ. Σιγαλό

Απάντηση Κουρή – Βανταράκη στον αντιδήμα...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν ότι η δημοτική Αρχή στερείται πολιτικού σχεδιασμού και οράματος

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πάτρας Απόστολος Βανταράκης και

Ήρα Κουρή, με κοινή τους δήλωση, απαντούν στον αντιδήμαρχο κ. Σιγαλό, καλώντας τον να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος. Η κοινή δήλωση των δημοτικών συμβούλων έχει ως εξής:

«Επειδή έχουμε μάθει ήδη τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση και τον βιώνουμε στο «πετσί» μας όλοι οι Πατρινοί, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κο Σιγαλό ότι μια από τις αρμοδιότητες της Αντιδημαρχίας του είναι σύμφωνα με το Ν.3852/2010 (Καλλικράτης), Άρθρο 94.Παράγραφος 18. «Η παρακολούθηση του Προγράμματος Καθαρές Ακτές-Καθαρές Θάλασσες του ΥΠΕΚΑ». Ο νοών νοείτω...Θα μπορούσε να μας ενημερώσει με ποιο τρόπο εννοεί την «παρακολούθηση»;

Επιπλέον θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι η ΔΕΥΑΠ είναι υπεύθυνη για τα αστικά λύματα και τους αγωγούς λυμάτων και όχι για τους αγωγούς ομβρίων, οι οποίοι αποτελούν αρμοδιότητα του τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου στο οποίο προϊσταται.

Θα προτείναμε λοιπόν στον κο Σιγαλό αφενός να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στο περιβάλλον, αφετέρου αντί να μας κάνει νουθεσίες για τον τρόπο που θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως δημοτικοί σύμβουλοι, να δαπανά το χρόνο του ασκώντας σχολαστικά όλες τις αρμοδιότητές του, οι οποίες θα του προτείναμε να πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες όπως η ΔΕΥΑΠ, με σκοπό την εξυπηρέτηση και προστασία των δημοτών του Δήμου μας. Και ελπίζουμε οι δραστηριότητές του αυτές να μην εξαντλώνται μόνο στην τοποθέτηση μικρών πάγκων ή την αποψίλωση κάποιων χωραφιών και οικοπέδων για τις οποίες μάλιστα, έχουμε ενημερωθεί λεπτομερώς από τα δελτία τύπου που εκδίδει.

Με τη σειρά μας, ως δημοτικοί σύμβουλοι θα προσπαθήσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να παίζουμε το ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες και να κάνουμε υγιή αντιπολίτευση προς ώφελος των δημοτών και της πόλης μας, πάντα στα σοβαρά ζητήματα και με τεκμηριωμένη και ακριβή θέση.

Η πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής να απαντά με ειρωνικά υπονοούμενα και προσωπικές προσβολές, αποδυναμώνοντας τον πολιτικό λόγο, επιβεβαιώνει την άποψη ότι στερείται πολιτικού σχεδιασμού και οράματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις