Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μεγαλώνει» τις οθόνες των έξυπνων συσκευών της η Αpple;

«Μεγαλώνει» τις οθόνες των έξυπνων συσκε...

Παραμένει αβέβαιο αν τα σχέδια της εταιρείας για μεγαλύτερες οθόνες βρουν το δρόμο τους στην αγορά

«Μεγαλώνει» τις οθόνες των έξυπνων συσκευών της η Αpple;Παραμένει αβέβαιο αν τα σχέδια της εταιρείας για μεγαλύτερες οθόνες βρουν το δρόμο τους στην αγορά, ωστόσο ο ανταγωνισμός ήδη διαθέτει έξυπνες συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες.

Η Apple και οι ασιατικές εταιρείες - προμηθευτές της δοκιμάζουν μεγαλύτερες οθόνες για τη νέα γενιά κινητών και ταμπλετών της εταιρείας με έδρα την Καλιφόρνια σύμφωνα με στελέχη των προμηθευτών της.

Τους τελευταίους μήνες, η Apple έχει ζητήσει πρωτότυπα οθονών με διαγώνιο μεγαλύτερη από 4 ίντσες για τα έξυπνα κινητά της τηλέφωνα, αλλά και οθόνες με διαγώνιο 13 ιντσών. Συγκριτικά, το σημερινό iPhone 5 έχει οθόνη 4 ιντσών, ενώ το iPad έχει οθόνη 9,7 ιντσών. Το Mini iPad διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών.

Παραμένει αβέβαιο αν τα σχέδια της εταιρείας για μεγαλύτερες οθόνες βρουν το δρόμο τους στην αγορά, ωστόσο ο ανταγωνισμός ήδη διαθέτει έξυπνες συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες. Η αμερικανική εταιρεία ελέγχει συστηματικά διαφορετικά διαφορετικά σχέδια για τα νέα προϊόντα της, ενώ τα βελτιώνει κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης.

Πάντως, εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις