Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καταγγελίες: Παράνομα εκπέμπεται το σήμα της ΝΕΡΙΤ από την Digea

Καταγγελίες: Παράνομα εκπέμπεται το σήμα...

Τι λένε Παπαδημούλης και πρώην Διευθυντής της ΕΡΤ

Την εκπομπή σήματος ΝΕΡΙΤ που ξεκίνησε σήμερα το πρωί από δυο κανάλια καταγγέλλει ως παράνομη ο Νίκος Μιχαλίτσης, πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχαλίτσης  υποστηρίζει ότι το σήμα εκπέμπεται παράνομα από την Digea. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε στο twitter: «Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea είναι παράνομη. Η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά- Καναλαρχών στη Βουλή».

Σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί εμφανίστηκε η ένδειξη «ΝΕΡΙΤ» σε δυο κανάλια ( το 48 και το 52) που προβάλλουν μόνο χρωματιστές μπάρες μέχρι στιγμής. Κάποια στιγμή φούντωσαν και οι φήμες ότι θα χρησιμοποιηθεί αυτή τη συχνότητα για την προβολή διαγγέλματος του πρωθυπουργού πριν τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους, όμως η είδηση αυτή διαψεύδεται.

 




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις