Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου για 2.000 ευρώ-Ο δικαστικός επιμελητής το άδειασε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του

Πάτρα: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλο...

Πατέρας τριών, επίσης κωφαλάλων, παιδιών ο συμπολίτης

Πρωτοφανές: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου-πατέρα τριών παιδιών επίσης κωφάλαλων- την ώρα που εργαζόταν.

Και όλα αυτά, ενώ ο συμπολίτης είχε μέχρι σήμερα καταβάλει δόσεις συνολικού ύψους 39.000 ευρώ. Τον τελευταίο χρόνο όμως, εξαιτίας των σημαντικών περικοπών στον μισθό του, αδυνατούσε να εξοφλήσει τις δόσεις του, (αποπληρώνει παράλληλα και στεγαστικό δάνειο) με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί χρέος 2.000 ευρώ.

Μόλις ειδοποιήθηκε οτι η εταιρεία που είχε χρηματοδοτήσει την αγορά του αυτοκινήτου προχωρά στις διαδικασίες κατάσχεσης, κατάφερε μαζί με συγγενικά του πρόσωπα (πούλησαν ακόμη και χρυσαφικά) να συγκεντρώσει το ποσό, αλλά από την εταιρεία του διαμήνυσαν οτι μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, τα οφειλόμενα είχαν φθάσει τις 4.000 ευρώ.

Έτσι, ενώ ο κωφάλαλος συμπολίτης βρισκόταν στην εργασία του, δικαστικός επιμελητής τον επισκέφθηκε, του ζήτησε να τον οδηγήσει στο αυτοκίνητο, το άδειασε από τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια το πήρε.

Έτσι τώρα χωρίς αυτοκίνητο, αναγκάζεται να πηγαίνει τα παιδιά του για λογοθεραπεία με μοτοσικλέτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν οτι το όχημα για το οποίο είχε καταβάλει χιλιάδες ευρώ...πουλήθηκε εκ νέου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις