Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άραξος: Tουρισμός από...ψηλά - Ερχονται τουρίστες από τη Ρωσία

Άραξος: Tουρισμός από...ψηλά - Ερχονται ...

Περισσότεροι από δέκα προορισμοί στο ταμπλό του αεροδρομίου του Αράξου

Τουλάχιστον τρεις είναι οι αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Μόσχα με τον Αραξο. Bluebird Airways, Transaero airlines και Vim Airlines είναι οι εταιρίες που θα φέρουν τους Ρώσους τουρίστες φέτος στον Αραξο.Επίσης, η BELAVIA - Belarusian Airlines έχει απευθείας σύνδεση με το Μινσκ της Λευκορωσίας. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας, Εβγκένι Πισαρέβσκι, σε συζητήσεις με την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, έχει εκτιμήσει ότι «φέτος θα επισκεφθούν την Ελλάδα γύρω στο ένα εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες».

Προφανώς, το δικό της μερίδιο διεκδικεί η Δυτική Ελλάδα, εξ ου και οι αεροπορικές εταιρείες επιλέγουν την απευθείας συνδέσεις με τον Αραξο.Στόχος είναι το αεροδρόμιο να ξεπεράσει και τις υψηλές περυσινές επιδόσεις. Από τους 60.000 τουρίστες που δεχόταν τα προηγούμενα χρόνια, το 2012 έκλεισε με 140.000 ταξιδιώτες (!), οι οποίοι διακινήθηκαν μέσω Αχαΐας.Η Ρωσία δεν είναι ο μοναδικός προορισμός.

Ο Αραξος έχει πτήσεις από και προς την Πράγα, τη Ζυρίχη, τη Βαρσοβία, τη Βιέννη, τρεις προορισμούς στη Γερμανία -Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ-, το Μιλάνο και την Πάφο από την Ryanair, η οποία ξεκίνησε πέρυσι τα δρομολόγια, προσδίδοντας νέα δυναμική στο αεροδρόμιο της Αχαΐας, όμως μετέφερε το δημοφιλές δρομολόγιο προς Λονδίνο στην Κεφαλλονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις