Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε δίκη ο Δήμαρχος Ιθάκης

Σε δίκη ο Δήμαρχος Ιθάκης

Το χρονικό του "σκανδάλου"

Ενώπιον του πολυμελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας θα εμφανιστεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ιθάκης, Ιωάννης Κασσιανός, για την υπόθεση χρεών προς το Δημόσιο. Οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν επί τάπητος στο δημοτικό συμβούλιο, το θέμα της κατάσχεσης του μισθού του δημάρχου που έχει επιβάλλει στο Δήμο Ιθάκης το Υπουργείο Οικονομικών, για χρέη του δημάρχου.

Η κατάσχεση έχει γίνει από τον περασμένο Ιούλιο και είχε κρατηθεί μυστική από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το χρονικό του σκανδάλου:

1. Η Δ.Ο.Υ ΑΓ. Δημητρίου τον Ιούλιο του 2012, προέβη σε κατάσχεση εις χείρας του Δήμου, της μισθοδοσίας του Δήμαρχου, λόγω οφειλών του στο Δημόσιο ύψους κοντά 10 εκατομμύρια ευρώ!

2. Στις 09-07-2012 ο ίδιος ο Κασσιανός προβαίνει σε ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ κατά της απόφασης κατάσχεσης. Η δήλωση του ίδιου δεν γίνεται αποδεκτή από το Ν.Σ.Κ και το Υπουργείο Οικονομικών και στις 03-09-2012 ο κ. Κασσιανός προβαίνει σε ΝΕΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. Αυτή τη φορά, την δήλωση την υποβάλλει Ο ΔΗΜΟΣ, ως μη όφειλε και την υπογράφει ο δήμαρχος, προβαίνοντας σε ωμή παράβαση καθήκοντος!

3. Το Υπουργείο Οικονομικών στις 10-10-2012, προχώρησε σε ανακοπή κατά της Αρνητικής Δήλωσης του Δήμου, η οποία και εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας στις 12-02-2013.

4. Στις 29-11-2012 ο Κασσιανός καταγγέλλει την Δ.Ο.Υ Αγ. Δημητρίου ότι, δεν του χορηγεί στοιχεία για την υπόθεσή του, αυτή δηλαδή των χρεών του, ύψους σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ. Την καταγγελία δεν την υπογράφει ως Ιωάννης Κασσιανός, αλλά ως ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις