Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκστρατεία αλληλεγγύης από το Λαογραφικό Μουσείο Λεχαινών μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων

Εκστρατεία αλληλεγγύης από το Λαογραφικό...

Στόχος της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ένδυσης που θα διανεμηθούν σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα

Εκστρατεία αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την οικονομική κρίση, διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας και του Λαογραφικού Μουσείου των Λεχαινών, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κύριο Σάκη Παναγιώταρο.

Για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή (9:00 π.μ. έως  12:00  μ.) ο χώρος του Λαογραφικού Μουσείου των Λεχαινών θα παραμένει ανοικτός για διπλό σκοπό.

Αφ’ενός οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον πυρήνα της λαογραφίας και των πολιτιστικών παραδόσεων του τόπου, αφετέρου θα μπορέσουν, μέσα από το υστέρημά τους, να βοηθήσουν τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας της οικονομική δυσχέρειας, με δωρεά τροφίμων και είδη ρουχισμού.

«Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, με σκοπό να παρακινήσουμε τους συνδημότες μας να προσφέρουν ότι ο καθένας δύναται μέσα από το υστέρημά του για την ενίσχυση των συμπολιτών μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Λεχαινών κ. Σάκης Παναγιώταρος.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να διανεμηθούν στις οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά και είδη ένδυσης τα οποία σε συνεργασία με την Τράπεζα Ιματισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα διανεμηθούν σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο σκοπός είναι σημαντικός αναφέρει ο  πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Λεχαινών κ. Σ. Παναγιώταρος τονίζοντας ακολούθως ότι: «Τούτες τις ημέρες και στους καιρούς στους οποίους ζούμε είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η έκφραση αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου για να μπορέσουμε και πάλι να χτίσουμε μα δυνατή κοινωνία».

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τρόφιμα  και είδη ρουχισμού μπορούν να απευθύνονται στο εξής τηλέφωνο, 6936 301499.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις