Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

2η ποδηλατάδα Ροϊτίκων

2η ποδηλατάδα Ροϊτίκων

Συμμετείχαν πάνω από 200 ποδηλάτες

Την Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί έγινε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, η 2η ποδηλατάδα των Ροϊτίκων.

Με αφετηρία το Δημοτικό Σχολείο Ροϊτίκων, περισσότεροι από 200 ποδηλάτες  και ποδηλάτισσες, κατέβηκαν την οδό Παπαγιάννη κατευθύνθηκαν αριστερά στην παραλιακή οδό Ροϊτίκων – Μονοδενδρίου –Βραχναιίκων  ως το Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκωναπό όπου και ξεκίνησε η πορεία της επιστροφής με τερματισμό στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος της «Παιδικής Εξοχής» στην παραλία Ροϊτίκων.

Η ποδηλατάδα συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού ΣχολείουΡοϊτίκων και από το Δημοτικό Σχολείο Ροϊτίκων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κότσαλης, τα μέλη του Δ Σ, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παναγιώτης  Αποστολόπουλος  και οι δάσκαλοι του σχολείου, ευχαριστούν ιδιαίτερα τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες για την συμμετοχή τους, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και υπεύθυνο  για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων και Παραλίας Γιώργο Σιγαλό και το Τοπικό συμβούλιο Ροϊτίκων, για την συμβολή τους στην διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούν  την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας  και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την συνοδεία που παρείχαν ώστε να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια η ποδηλατάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις