Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Περιοδεύουν παρέα και το καλοκαίρι Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου

Περιοδεύουν παρέα και το καλοκαίρι Μαριν...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο λαικές ερμηνεύτριες αναμένεται να δώσουν συναυλία και στην Πάτρα

Θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το ερχόμενο καλοκαίρι οι δημοφιλείς τραγουδίστριες Μαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους στον «Βοτανικό» στην Αθήνα το περασμένο χειμώνα ενώ αυτό το διάστημα και έως τα τέλη Μαίου θα τραγουδούν στο Fix Live στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί με τις δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες εμφανίζεται και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης. Το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες τον Ιούνιο στην Αυστραλία, μετά στην Κύπρο, τη Γερμανία και τέλος στην Αμερική ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gossip tv.gr θα δώσουν και κάποιες συναυλίες σε περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσα στις οποίες προβλέπεται να είναι και η Πάτρα.

Η Μαρινέλλα λοιπόν που είχε έρθει και πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο όπου είχε παρουσιάσει το μιούζικαλ για τη ζωή της, αναμένεται μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ερμηνεύοντας τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια της δισκογραφίας τους και όχι μόνο.

Πρόκειται όπως έχει γραφτεί για ένα μουσικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών που έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικά ο Σταμάτης Φασουλής, φίλος και συνεργάτης της Μαρινέλλας εδώ και χρόνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight