Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Αγγελικής Τριανταφύλλου με αφορμή την ομιλία Βενιζέλου στην Πάτρα

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ...

"Καλώ τους πολίτες της Αχαΐας να δώσουν το παρών στην αυριανή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα

"Έxουν παρέλθει οι εποχές που οι πολίτες λειτουργούσαν ως κομματικός στρατός και γέμιζαν τους χώρους των προεκλογικών συγκεντρώσεων για να φωνάζουν συνθήματα και να κουνάνε σημαίες, χωρίς να ακούνε, σε πλήρη απόσταση με την ουσία των προγραμμάτων και των θέσεων. Σήμερα, σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία για την πορεία της χώρας,  οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά των εξελίξεων και κατά συνέπεια τις δικές τους ευθύνες" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Αγγελική Τριανταφύλλου. Και συνεχίζει:

"Δεν μπορεί να αποφασίζουν ούτε με θυμό, ούτε με διάθεση στείρας αντίδρασης απέναντι στα πολλά προβλήματα που θέτουν σε δοκιμασία την ελληνική κοινωνία, ούτε βεβαίως είναι δυνατόν ελαφρά τη καρδία να θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και κατά συνέπεια και τις θυσίες που έχουν ήδη κάνει και οι οποίες τώρα με τους κατάλληλους χειρισμούς μόνο, μπορεί και πρέπει να ευοδωθούν.

Οι πολίτες σήμερα πρέπει να ακούνε, να γνωρίζουν και να αποφασίζουν. Πρέπει να έχουν άμεση αντίληψη για τις προτάσεις των κομμάτων από τις οποίες θα κριθεί το μέλλον τους. Πρέπει να  συνειδητοποιήσουν  ότι η  επόμενη μέρα μπορεί να είναι μια διέξοδος, μπορεί όμως να είναι και ένα  τραγικό αδιέξοδο.

Για αυτό και είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο, το που και σε ποιόν θα εναποθέσουν το τιμόνι των εξελίξεων, σε ποιον θα δώσουν τη δυνατότητα συντονισμού όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, για να δημιουργηθεί ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο, που θα έχει και τη στήριξη των φιλοπροοδευτικών  ευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων, από τις οποίες μόνο  μπορεί να ανακύψει μια νέα πρόταση για μια  Ευρώπη  της κοινωνίας και των λαών.  Ακούγοντας προσεκτικά και αμερόληπτα τον έντιμο και καθαρό πολιτικό λόγο του Ευάγγελου Βενιζέλου,  οι πολίτες θα κατανοήσουν ότι είναι ο μόνος  που έχει την απάντηση για  αυτή τη μεγάλη  πρόκληση, ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην ασφάλεια, με όχημα το ρεαλισμό και γνώμονα το όνειρο των Ελλήνων για ταχεία έξοδο από την κρίση.

Γι΄ αυτό και καλώ τους πολίτες της Αχαΐας να δώσουν το παρών στην αυριανή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα,  να ακούσουν με προσοχή και ακολούθως να κρίνουν, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην αλήθεια και την προοπτική και όχι στο ψεύδος, την δημαγωγία και  τον λαϊκισμό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις