Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας από κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Πάτρα: Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στα γρ...

Μετά από καταγγελίες ότι ο σύλλογος προτρέπει τα μέλη του να σταματήσουν να πωλούν γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας

Έφοδο παρουσία  Εισαγγελέα στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας πραγματοποιεί κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ο λόγος της εφόδου είναι οι  καταγγελίες ότι ο σύλλογος προτρέπει τα μέλη του να σταματήσουν να πωλούν γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας καθώς πλέον το προϊόν πωλείται και στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Ο Σύλλογος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι δέχθηκε εντολή ελέγχου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά αρνήθηκε τον έλεγχο και το κλιμάκιο της επιτροπής υποχρεώθηκε σε ενεργοποίηση του νόμου για εισαγγελική παρέμβαση.

Η ανακοίνωση του προεδρείου του  Συλλόγου επισημαίνει τα εξής:

Δεχθήκαμε, εντολή ελέγχου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία αντιμετωπίζει τον Φ.Σ. Αχαΐας ως επιχείρηση!!!!!! Θέλει δηλαδή, να ελέγχει τον σύλλογό μας, διότι η Γενική του Συνέλευση, αποφάσισε να προασπίσει τα οικονομικά συμφέροντα των συναδέλφων, προτρέποντας τα μέλη της να διακινούν από τα φαρμακεία τους μόνον τα γάλατα των εταιριών εκείνων, που σέβονται τον επιστημονικό ρόλο του φαρμακοποιού.

Το κλιμάκιο της επιτροπής ανταγωνισμού, θέλησε ως ράμπο ελέγχου να κάνει έρευνα σε κάθε γωνιά των γραφείων του συλλόγου, των υπολογιστών, των αρχείων, των πρακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ. και Γ.Σ. για να βρει τα «εγκληματικά τεκμήρια» πιθανών ενοχών μας.!!!!!!

Αντί η επιτροπή ανταγωνισμού, να ανατρέξει στην πηγή που δημιουργεί τα προβλήματα στη διακίνηση των γαλάτων α’ βρεφικής ηλικίας δηλαδή σε φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, super market χονδρεμπόρους, εταιρίες, επέλεξε την επίθεση σε Ν.Π.Δ.Δ., συνδικαλιστικό όργανο επιστημόνων, θέλοντας ουσιαστικά να φιμώσει κάθε φωνή απέναντι στα πολυεθνικά μονοπώλια.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαΐας, απειλήθηκε με εισαγγελική εντολή και αυτόφωρη διαδικασία, επειδή αρνήθηκε τον έλεγχο αιτιάζοντας κυρίως στο γεγονός πως η εντολή απευθύνεται σε επιχείρηση και ο Φ.Σ. Αχαΐας, αποτελεί συνδικαλιστικό όργανο και νομικό σύμβουλο της Πολιτείας και όχι επιχείρηση που εμπορεύεται προϊόντα.

Καταγγέλλουμε, την προσπάθεια φίμωσης της φωνής των φαρμακοποιών της Αχαΐας και ζητούμε από τον Π.Φ.Σ. να προχωρήσει άμεσα σε όσες ενέργειες απαιτούνται, ώστε να προστατευτεί το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο από τον εξευτελισμό και τον εκβιασμό, που υφίσταται χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις