Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοκρατική Συμμαχία: Κοινή συνεδρίαση των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των υποψηφίων βουλευτών Αχαϊας

Δημοκρατική Συμμαχία: Κοινή συνεδρίαση τ...

Για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου

Σε κοινή συνεδρίαση των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των υποψηφίων βουλευτών Αχαϊας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα γραφεία του κόμματος στη Πάτρα (Κορίνθου 200 & Κολοκοτρώνη) εκτιμήθηκε η κατάσταση και αποφασίστηκαν οι κινήσεις που απαιτείται να γίνουν τις τελευταίες κρίσιμες ημέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου. Παρόντες στη χθεσινή συνεδρίαση ήσαν επίσης τα στελέχη του κόμματος: Δημήτρης Αϊβαλής, Θάνος Καφέζας, Ασημάκης Καφετζής, Παύλος Μαρινάκης και Γιώργος Τσινούκας

Η εκτίμηση που απορρέει από τις επαφές με τους πολίτες σε όλη τη χώρα και την Αχαϊα είναι πως η Ντόρα Μπακογιάννη και η ΔΗΣΥ θα κληθεί να παίξει κρίσιμο ρόλο μετά τις εκλογές αποτελώντας εκείνο τον πόλο σταθερότητας και ελέγχου ως κόμμα διακυβέρνησης, στην αυριανή κυβέρνηση συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΕ κ. Μίμης Βακάλογλου μεταφέροντας τα μηνύματα από τις επαφές με τον κόσμο και με δεδομένη την προσέλευση καθημερινά των συμπολιτών στα γραφεία του κόμματος, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Αχαϊα αποτελεί –κι αυτό θα μεταφραστεί και στην κάλπη- ένα από τα σημαντικότερα «προπύργια» της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Διάχυτη μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών ήταν η άποψη για έναν προεκλογικό αγώνα πολιτισμένο, με σεβασμό τόσο μεταξύ των συνυποψηφίων όσο και με τα άλλα κόμματα, προβάλλοντας με επιχειρήματα τις θέσεις του κόμματος και αποφεύγοντας τον λαϊκισμό και τις πεπαλαιωμένες «μεθόδους» που μόνο κακό κάνουν στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις