Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Επιλογή λογικής η ψήφος στη ΝΔ

Θανάσης Νταβλούρος: Επιλογή λογικής η ψήφος στη ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας μίλησε χθες στα Σαγέικα και συμμετείχε σε σύσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου

«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου σηματοδοτούν το τέλος μιας από τις δραματικότερες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας μας. Και ταυτόχρονα, προσφέρουν την ευκαιρία για μια νέα αφετηρία ελπίδας και ανασυγκρότησης για την οικονομία και την κοινωνία», τόνισε o υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε πολίτες των Σαγεϊκων. Ο κ. Νταβλούρος υποστήριξε ότι «μετά την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου – Βενιζέλου η Ελλάδα δεν είναι πια η ίδια.

Η χώρα βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, δέσμια του μνημονίου, βυθισμένη στην ύφεση, στην πρωτοφανή ανεργία, στα χιλιάδες «λουκέτα». Το όνομα της πατρίδας μας αμαυρώθηκε ανεπίτρεπτα. Και για όλα αυτά κάποιοι βαρύνονται με σοβαρές ευθύνες και πρέπει να πληρώσουν.

Οι πολίτες μπροστά στην κάλπη, στην κρισιμότερη εκλογική μάχη των τελευταίων δεκαετιών, καλούνται να απαντήσουν σε ένα καθοριστικό για το μέλλον της χώρας δίλημμα: σταθερότητα και πορεία ανασυγκρότησης ή ακυβερνησία και διάλυση. Η δικαιολογημένη οργή για τα όσα υφίστανται στην καθημερινότητά τους είναι κατανοητή.

Αν, όμως, αυτή δεν εκφραστεί με τη σωστή επιλογή, η κατάληξη θα είναι η καθημερινότητά μας να γίνει ακόμη πιο σκληρή και κανείς από τους υπεύθυνους δεν θα τιμωρηθεί”.

Καταλήγοντας, ο κ. Νταβλούρος τόνισε: “Η υπεύθυνη επιλογή, η επιλογή της λογικής είναι η ψήφος στην ΝΔ. Δίνοντας καθαρή εντολή στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη
να σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση, οι πολίτες ανοίγουν το δρόμο για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος και ταυτόχρονα παρέχουν τη δυνατότητα να τιμωρηθούν οι πρωταίτιοι για τα χάλια της Ελλάδος.

Οι πολίτες, ανεξάρτητα από τη προηγούμενη κομματική τους ένταξη ή συμπάθεια, σήμερα έχουν πολλούς λόγους για να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΔ για ισχυρή κυβέρνηση».

ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΡΥΣΟΧΟΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Νταβλούρος συμμετείχε σε σύσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Χρυσοχόων Ν.Αχαϊας, μετά την πρόσφατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Νταβλούρος, μιλώντας σε σχετική τοποθέτηση του, αναφέρθηκε στην συχνότητα των κρουσμάτων εγκληματικότητας και κυρίως στις επιθέσεις που σημειώνονται σε χρυσοχοεία, τις οποίες απέδωσε στην διαρκώς αυξανόμενη παρουσία λαθρομεταναστών, στην
κρίση, αλλά και στο γεγονός ότι λαμβάνονται, πλέον, ιδιαίτερα μέτρα στα τραπεζικά καταστήματα, γεγονός που έχει ανασχέσει τη δράση εγκληματικών ομάδων, προς την
κατεύθυνση αυτή και την έχει στρέψει σε άλλους στόχους.

“Ο κλάδος σας αποτελεί πλέον εύκολο στόχο”, σημείωσε ο κ. Νταβλούρος που σημείωσε ότι το φαινόμενο δεν μπορεί να λυθεί αποσπασματικά, αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο και πλέγμα ενεργειών και δράσης, στο οποίο κυρίαρχο ρόλο θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά θα συμμετέχουν και άλλα Σώματα Ασφαλείας, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό Σώμα.

Παράλληλα, τόνισε ότι η πρώτο μέλημα της αυριανής κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η ασφάλεια των πολιτών με συγκεκριμένη στρατηγικές παρεμβάσεις, που θα αποδώσουν άμεσα.

Επίσης, απευθυνόμενους στους χρυσοχόους που ήσαν συγκεντρωμένοι, τόνισε ότι στην απευκταία περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι με κακοποιούς, θα πρέπει να έχουν ως κύριο μέλημα την ασφάλεια τους και να αποφεύγουν ηρωϊσμούς, που ενδέχεται να προκαλέσουν τραγωδίες.

Τέλος, ο κ. Νταβλούρος, ανέφερε ότι “είναι ευτυχία για το Αίγιο να είναι Διοικητής Ασφαλείας ένας ικανός αξιωματικός, ο Θανάσης Παπανικολάου, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ευθύνη του γενικότερου σχεδιασμού”.

Στη σύσκεψη ήσαν παρόντες ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Παπαδόπουλος, μέλη της διοίκησης, ο Διοικητής Ασφαλείας Αιγίου, Θανάσης Παπανικολάου και φορείς της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις