Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάκης Μαυρόγιαννης: Καλεί τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αύριο στο γήπεδο της ΕΑΠ

Σάκης Μαυρόγιαννης: Καλεί τους φίλους το...

Συνεχίζει τις επαφές του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας

«Η πολιτική πρόταση που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ αποβλέπει σε μια συμμαχία σταθερότητας και προόδου που θα βγάλει την χώρα απ’ την κρίση και θ’ αποκαταστήσει τις απώλειες που υπέστησαν στα εισοδήματα τους οι ασθενέστερες τάξεις». Την επισήμανση αυτή έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Σάκης Μαυρόγιαννης σε συνάντηση που είχε με πολιτικούς του φίλους το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Μαυρόγιαννης, με αφορμή την αυριανή ομιλία στην Πάτρα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (στο γήπεδο της ΕΑΠ) τόνισε ότι «ο προεκλογικός διάλογος και οι θέσεις των κομμάτων πρέπει να αξιολογηθούν απ’ τους πολίτες. Ν’ ακούσουμε τις προτάσεις που κατατίθενται, να τις κρίνουμε, να δούμε ποιες είναι ρεαλιστικές και υπεύθυνες και ποιες απλώς διατυπώνονται στην βάση της ψηφοθηρίας και του λαϊκισμού». Ο κ. Μαυρόγιαννης κάλεσε τους πολίτες να βρεθούν αύριο στο Κλειστό της ΕΑΠ, ν’ ακούσουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και να κρίνουν με αυστηρότητα τις θέσεις του.

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ χτίζει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης και αλήθειας με την κοινωνία. Καταλαβαίνω τον θυμό των πολιτών αλλά οι δύσκολες αποφάσεις που πάρθηκαν την τελευταία διετία ήσαν αναγκαίες ώστε να μην πέσουμε στον γκρεμό και να μην γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Τώρα οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν και οι θυσίες που καταβάλαμε όλοι μας να μην πάνε χαμένες», υπογράμμισε ο κ. Μαυρόγιαννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις