Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Να εμπιστευτούμε πρόσωπα αυτόφωτα και με θέληση προσφοράς στην κοινωνία"

"Να εμπιστευτούμε πρόσωπα αυτόφωτα ...

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Παπαδημάτος

Ακατάπαυστα συνεχίζει τις περιοδείες που εδώ και μήνες πραγματοποιεί σε όλο τον Νομό Αχαΐας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος. Αναμφίβολα άλλωστε, ο κ. Παπαδημάτος αποτελεί μία από τις λίγες περιπτώσεις υποψηφίων που, υπό τις παρούσες συνθήκες, όχι μόνο δεν «κρύβονται», αλλά αντιθέτως, επιδιώκουν την συνεχή επαφή με τους πολίτες.
Ο ίδιος συνηθίζει να συζητά σε βάθος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αφουγκράζεται την αγανάκτηση και την οργή τους για το υπάρχον πολιτικό σύστημα, και τους καταθέτει την προσωπική του οπτική, με ευθύτητα και καθαρό λόγο, όπως έκανε πάντα στην πορεία του.
Στις πιο πρόσφατες επαφές του, υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους πως η προσεχής προσφυγή στις κάλπες αποτελεί την πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο «πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας με σύνεση και αίσθημα ευθύνης», όπως τονίζει. «Δεν πρέπει να αφήσουμε την τύχη της χώρας στις δυνάμεις του τυχοδιωκτισμού και του οπορτουνισμού, αλλά να εμπιστευθούμε τον δρόμο του ρεαλισμού και της λογικής που προτείνει η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, και να δώσουμε όλοι μαζί μία ιστορική Μάχη για την Ελπίδα και την Ανάταση της Πατρίδας», προσθέτει χαρακτηριστικά.
Σχετικά δε με την επιλογή των προσώπων που θα κληθούν να αναλάβουν το βάρος της εκπροσώπησης των πολιτών στη νέα Βουλή, ο κ. Παπαδημάτος σημειώνει πως «αυτήν την φορά πρέπει να εμπιστευθούμε συμπολίτες μας ικανούς και αυτόφωτους, με αποδεδειγμένη θέληση προσφοράς στην κοινωνία και ικανότητα να δίνουν λύσεις σε προβλήματα –όχι όσους προτάσσουν το “εγώ” και πορεύονται με βάση το ίδιον όφελος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις