Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Χωρίς εναλλακτικές λύσεις τα εκ δεξιών μας μικρά κόμματα"

"Χωρίς εναλλακτικές λύσεις τα εκ δε...

Ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δ. Τριανταφυλλόπουλου στο Διακοπτό

Πολυπληθή συγκέντρωση φίλων και οπαδών της ΝΔ, στο πρόσωπο του Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας της παράταξης Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Διακοπτού, στο πλαίσιο των περιοδειών του στην Αιγιάλεια. Σε εμφανές θερμό κλίμα –παρά την κρίση του πολιτικού συστήματος- ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε σε δεκάδες συγκεντρωμένους, δίνοντας εξαρχής το στίγμα του:

¨Η 6η Μαίου έρχεται κι αν δεν υπάρχει κυβέρνηση αυτοδύναμη και ισχυρή, μπαίνουμε σε περιπέτειες. Σέβομαι τ’ άλλα κόμματα, τα πρόσωπά τους, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σοβαρές στην πατρίδα. Έχουν αρκετές καλές προτάσεις, αλλά γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να κυβερνήσουν κι όντας έξω από το χορό… πολλά τραγούδια λένε!Η Ελλάδα θέλει τώρα εναλλακτικές προτάσεις, άμεσα υλοποιήσιμες και τα μικρότερα εκ δεξιών κόμματα δεν είναι σε θέση να τις προσφέρουνε¨.

Επιπλέον ο Υποψήφιος Βουλευτής ζήτησε σοβαρότητα και αποφυγή διαρροών, αφού όπως είπε:¨όσοι ανέξοδα λένε γι’ αυτά τα κόμματα, θα στερήσουν την αυτοδυναμία του Σαμαρά και θα αποτελέσουν... το βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣΟΚ"!

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος –και ως Αιλιαλέας- μίλησε για τις ανάγκες του πρώην Δήμου Διακοπτού, ζητώντας να τον εμπιστευτoύν αφού έχει αποδείξει πως και γνωρίζει και μπορεί να σηκώσει  τα βάρη της περιοχής με πυγμή και καθαρή βούληση. ¨Είμαι εδώ πάντα. Δεν το βάζω στα πόδια και σας θέλω ως συμπολίτες δίπλα μου, στα πιο δύσκολα που έρχονται¨ είπε.

Στην ομιλία, μεταξύ άλλων ήσαν παρόντες, οι τέως Δήμαρχοι: Διακοπτού κ. Τρύφωνας Λίβας και Ερινεού Ανδρέας Βαρνακιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας Παναγιώτης Κομνηνός, ο Τοπικός Σύμβουλος Διακοπτού Δημήτρης Γάτος καθώς και στελέχη Τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις