Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για αποτελεσματική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Αχαΐας

Για αποτελεσματική κοινοβουλευτική εκπρο...

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος μίλησε χθες στα Ζαρουχλέικα

Ο Θανάσης Νταβλούρος κερδίζει καθημερινά τα ντέρμπι της προεκλογικής εκστρατείας. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεση του, καταφέρνει στις καθημερινές επαφές με τους πολίτες του νομού, να πείθει πως η δική του παρουσία στη Βουλή, θα συνεισφέρει στην αποτελεσματική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Αχαΐας και στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων.

Οι πολίτες του νομού γνωρίζουν καλά τον κ. Νταβλούρο, από τις θέσεις που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία μέχρι την αποστρατεία του, ως ανώτατου αξιωματικού και είναι πεπεισμένοι για τη βαθιά αίσθηση του καθήκοντος και τη δράση του για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, που μαστίζει την περιοχή μας, έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση περιβάλλοντος ασφάλειας. Συνεπώς συνειδητοποιούν ότι ο ίδιος, που δεν έχει επαγγελματική σχέση με την πολιτική, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία μιας άλλης πολιτικής, πιο δημιουργικής, πιο ειλικρινούς, πιο υπεύθυνης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., μιλώντας προχθές βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, αφού ευχαρίστησε για την ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφυλάχτηκε, διαβεβαίωσε ότι μέσα από τον τίμιο αγώνα που κάνει, επιθυμεί να είναι από τους συνδιαμορφωτές μιας καινούριας πολιτικής αντίληψης.

Παράλληλα τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση, ούτε αποτελεί κάτι καινούργιο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ήταν μέλος της ηγετικής του ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και σταθερός υποστηρικτής των πολιτικών, που εφάρμοσε ο κ. Παπανδρέου, και έφεραν την Ελλάδα σε τόσο δύσκολη θέση.

«Σήμερα νίπτει τας χείρας του για όσα με συνέπεια υπηρέτησε, και έρχεται να προτείνει μέτρα για να μειωθεί το κόστος ζωής. Μέτρα όμως, που από την πρώτη στιγμή είχε προτείνει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς με το ΖΑΠΠΕΙΟ

Ι. Αλλά τότε το κυβερνών ΠΑΣΟΚ και φυσικά ο κ. Βενιζέλος έκαναν, πως δενάκουγαν», σημείωσε ο κ. Νταβλούρος.

Η Νέα Δημοκρατία, συνέχισε ο κ. Νταβλούρος, έχει τις προτάσεις που μπορούν να δώσουν τέλος στην κακοδαιμονία, που πλήττει τον τόπο και τους πολίτες του και συμπλήρωσε: «Προτείνουμε μέτρα, που θα επαναφέρουν την χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης. Παρεμβάσεις, που θα μειώσουν το κόστος ζωής και θα βοηθήσουν τους πολίτες να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητας τους.

Δράσεις, που θα μας επιτρέψουν να νοικοκυρέψουμε το κράτος και να   εξασφαλίσουμε επιπλέον έσοδα είτε από την πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, είτε από την περιστολή της σπατάλης του δημοσίου. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα καταφέρει και μαζί με τους Έλληνες πολίτες να αλλάξει τα πάντα μέσα στην χώρα. Γι' αυτό και ζητάμε καθαρή εντολή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις