Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Παπαναστασίου: Συνάντηση με τους Αιτωλοακαρνάνες της Πάτρας

Γ. Παπαναστασίου: Συνάντηση  με τους Αιτ...

Το απόγευμα

O υποψήφιος   Βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Παπαναστασίου , στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Μεσολόγγι , συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά . Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν  απόψεις  σχετικά με τα ζητήματα που προβληματίζουν τους πολίτες του νομού .

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ. Παπαναστασίου  για τις δράσεις της Εκκλησίας  που αφορούν στην ανακούφιση των  συμπολιτών μας .

Από την πλευρά του ο  κ. Παπαναστασίου  ευχαρίστησε τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για  την  πολύτιμη προσφορά του  στους  κατοίκους  του νομού     ενώ  τόνισε την επιτακτική ανάγκη συνέχισης  του έργου της Εκκλησίας. Εξερχόμενος  δήλωσε : «Στις στιγμές που βιώνει η Χώρα , η δράση της Εκκλησίας  αποτελεί εγγύηση κοινωνικής ανακούφισης . Η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη γεννά ξανά την ελπίδα  που, τόσο , έχουμε ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο. »

Αμέσως μετά ο υποψήφιος  Βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες  του Μεσολογγίου στο πολιτικό του γραφείο ,  και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους αφορούν .

Το απόγευμα στις  20.00 , ο Γ. Παπαναστασίου θα συναντηθεί με τους Αιτωλοακαρνάνες της Πάτρας στο ξενοδοχείο CITY LOFT.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις