Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Ρεαλιστικές οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για οικονομική ανάκαμψη και εθνική υπερηφάνεια!»

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Ρεαλιστικές οι πρ...

Την πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για διέξοδο από την κρίση, οικονομική ανάκαμψη και ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας των Ελλήνων, παρουσιάζει ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, κατά την περιοδεία του που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νομό.

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος, επικοινωνώντας πόρτα-πόρτα με τους ψηφοφόρους της Αχαΐας, επαναδιατυπώνει τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ, που ανάμεσα στα άλλα προβλέπει:

-Αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, με 5 χρόνια περίοδο χάριτος, δόσεις των 10 δις ευρώ με 1% επιτόκιο, όσο δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τις τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Διαγραφή των ιδιωτικών χρεών, με μια σύγχρονη σεισάχθεια!

-Ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ και εξόρυξη του φυσικού αερίου και των πετρελαίων μας, που έχουν πάνω από 1 τρις  ευρώ αξία!

-Τιμωρία των πρωταιτίων της εθνικής οικονομικής συμφοράς και δήμευση της περιουσίας, όσων έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο και καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα!

-Άμεση απέλαση όλων τους λαθρομεταναστών!

-Πάταξη της εγκληματικότητας!

-Μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στους Σλαβο-Βουλγάρους!

      Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού, είπε ανάμεσα στα άλλα με έμφαση:

«Είμαστε σταθεροί, σε μια πατριωτική λαϊκή γραμμή, η οποία μάς φέρνει στο εθνικό κέντρο του ελληνισμού, παραμένοντας πάντα σταθεροί, συνεπείς, υπεύθυνοι και αμετακίνητοι. Η υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας, του εισοδήματος των Ελλήνων και των αρχών μας, είναι υπεράνω κάθε άλλης ατομικής επιλογής»!

Και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, δεν παρέλειψε να διαμηνύσει, σε εκείνους τους συμπατριώτες μας, που ανήσυχοι για το μέλλον των οικογενειών τους, τον ρωτούσαν επίμονα για την μετεκλογική στάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού:

«Θα συνεχίζουμε να είμαστε αντίθετοι, απέναντι στις πολιτικές εκείνες, που δεν δίνουν καμία ελπίδα στον τόπο για ανάκαμψη και δεν προσφέρουν προοπτική στους Έλληνες για να βγούνε από το τούνελ.

Θα είμαστε απέναντι στις πολιτικές εκείνες που μειώνουν την εθνική  κυριαρχία και μας φέρνουν μια επαχθή συμφωνία, που περιλαμβάνει μια σειρά επιτρόπους, εποπτείες και άλλες εθνικές ταπεινώσεις»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις