Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γωγώ Παπαντωνοπούλου: Περιοδεία στη Δυτική Αχαία

Γωγώ Παπαντωνοπούλου: Περιοδεία στη Δυτική Αχαία

Η υποψήφια βουλευτής Αχαίας του ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες στην προεκλογική ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στην Πάτρα

Από την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαίας ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου τις περιοδείες της στο νομό η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΙΑΣ, Γεωργία Παπαντωνοπούλου, με κεντρικό της σύνθημα ‘‘Δικαίωμα  στο Αύριο ”.

Η κ.Παπαντωνοπούλου, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων, την πόλη της Κάτω Αχαίας, και τις περιοχές Λάππα,  Σαγέικα,  Λυμνοχώρι και Λακόπετρα, μιλώντας με τους δημότες , ανεξαρτήτου πολιτικών πεποιθήσεων.

Άκουσε  με προσοχή τις ανησυχίες τους , τις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, τους φόβους τους για το αύριο, δίνοντας την υπόσχεση πως η ίδια θα βρίσκεται στο πλευρό τους και  θα παλέψει με όλες της τις  δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Παράλληλα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεωργία  Παπαντωνοπούλου, τόνισε ότι η χώρα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση, και μέσα στην επόμενη τριετία τα μνημόνια να αποτελέσουν παρελθόν, αρκεί   η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει  να έχει ισχυρή λαική  εντολή, προκειμένου να μπορέσει αποτελεσματικά να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις προς όφελος της Ελλάδας.

Τέλος η κ.Παπαντωνοπούλου, απηύθυνε πρόσκληση  στους δημότες της Δυτικής Αχαίας να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του προέδρου του κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου, την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις