Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Έκανε το χρέος του ο Κώστας Καραμανλής»

Ν. Παπαδημάτος: «Έκανε το χρέος του ο Κώ...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ σχολιάζει την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού

«Δεν είχα ούτε έχω αμφιβολία για την ποιότητα του ανδρός. Ανέκαθεν ο Κώστας Καραμανλής δίδασκε και έμπρακτα μετουσίωνε σε πράξη την ενότητα του κεντροδεξιού χώρου.» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος, σχετικά με την χθεσινή παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν εξέπληξε, λοιπόν, ο πρώην Πρωθυπουργός με την δήλωση στήριξης στον αγώνα της Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά για την σωτηρία της Ελλάδας.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή υπερβαίνει κατά πολύ την τυπικότητα μιας απλής δήλωσης στήριξης. Από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι σήμερα, παρ’ότι επικρίθηκε από μια μερίδα του πολιτικού συστήματος άδικα και συκοφαντήθηκε αβάσιμα, επέλεξε την εύγλωττη σιωπή.

Αποκτά, λοιπόν, βαρύνουσα σημασία η χθεσινή παρέμβαση του γιατί προέταξε το καλό της πατρίδας και της παράταξης των ιστορικών επιλογών που τον εξέθρεψε. Ταυτόχρονα χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους “ενέκρινε” και επιβράβευσε την υπεύθυνη και πατριωτική στάση του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στην κρίση.»

Και ολοκληρώνει την τοποθέτησή του ο κ. Παπαδημάτος ως εξής:

«Η αυτόβουλη και με πλήρη συναίσθηση ευθύνης στήριξη της Ν.Δ από τον Κώστα Καραμανλή είναι ένα μάθημα ανυστερόβουλης πολιτικής συμπεριφοράς, που είναι βέβαιο ότι δίνει ώθηση στον αγώνα της Ν.Δ, αλλά και μια ηχηρή απάντηση στους μεμψίμοιρους της εποχής που για δικούς τους λόγους απεργάζονται την αποσυσπείρωση του χώρου.

Με “οδηγό” την προτροπή Καραμανλή είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα παρέξουν την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη στη Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά, για να γίνει πιο βάσιμη η ελπίδα και να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμη μεγαλύτερο κόστος.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις