Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βανταράκης – Κουρή: Γιατί καταψηφίσαμε τις επισκευές των σχολικών κτιρίων

Βανταράκης – Κουρή: Γιατί καταψηφίσαμε τ...

Κοινή δήλωση των δυο πρώην αντιδημάρχων της παράταξης Δημαρά

Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισαν το θέμα των επισκευών σχολικών κτιρίων, το οποίο συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, εξηγούν με κοινή τους δήλωση, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Βανταράκης και Ήρα Κουρή. Οι δυο πρώην αντιδήμαρχοι, στην κοινή δήλωσή τους κάνουν λόγο για προχειρότητα εκ μέρους της δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Με αφορμή την καταψήφιση θεμάτων από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τις απειλητικές δηλώσεις αντιδημάρχων και μη αιρετών ότι όσοι καταψηφίσαμε κάποιες εισηγήσεις της δημοτικής αρχής θα δούμε τα ονόματά μας στην εφημερίδα, θα ήθελα να πω απλά ότι «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».

Οι απειλές και η συκοφάντηση είναι συνήθεια και κοινή πρακτική για τη σημερινή δημοτική αρχή, απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν με την προχειρότητά της και που βέβαια έχει ξεχάσει αυτά που υποσχόταν προεκλογικά περί δημοκρατίας, ανοικτών και διαφανών διαδικασιών κλπ.

Δυστυχώς παρατηρούμε να έρχονται εισηγήσεις θεμάτων απροετοίμαστες, κακοσχεδιασμένες και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς ο εισηγητής να γνωρίζει το θέμα. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε να ψηφίσουμε εισηγήσεις για επισκευή και συντήρηση ζημιών σε σχολεία που...θα γίνουν!!!

Θα προτείναμε στους αντιδημάρχους αντί να φωτογραφίζονται υποδεχόμενοι σχολεία και να κάνουν δηλώσεις και να απειλούν, να ετοιμάζουν ώριμες εμπεριστατωμένες, τεκμηριωμένες και προσεκτικές εισηγήσεις για το δημοτικό συμβούλιο. Οι εποχές είναι δύσκολες και οφείλουν μερικοί από αυτούς να αφήσουν για λίγο το life-style ενώ άλλοι την εκλογική προετοιμασία των κομμάτων τους.

Βέβαια η ολοκληρωμένη προετοιμασία θεμάτων για το δημοτικό συμβούλιο χρειάζεται ικανότητα (που σύμφωνα με δηλώσεις του κου Δημαρά) πολλοί από τους εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» δεν την έχουν.

Θα τους προτείναμε απλά, να σταματήσουν τις απειλές, και να ασχοληθούν σοβαρά με τη δουλειά τους μήπως και βελτιώσουν κάποια πράγματα στην Πάτρα μας, που κατά τη διάρκεια της θητείας τους ταλαιπωρείται αφάνταστα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις