Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στην παραλιακή ζώνη - Ομαλοποιείται η κατάσταση στις πληγείσες περιοχές

Πάτρα: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάσταση...

Σήμερα σύσκεψη στο δημαρχείο για την αποτίμηση της κατάστασης

Προς ολοκλήρωση βαίνει το έργο της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Ήδη έχουν καθαριστεί οι δρόμοι από τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων  σε όλο το μήκος από την περιοχή του Κόκκινου Μύλου μέχρι τα Καμίνια, ενώ έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές και στο μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής του Ρίου μέχρι και τη Ροδινή.

Μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως το έργο της παρέμβασης των συνεργείων της Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα με την Πολιτική Προστασία συνεργεία της αυτεπιστασίας του Δήμου πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους στο οδικό δίκτυο προκειμένου να εντοπίσουν και να αποκαταστήσουν  τις ζημιές στα σημεία που μπορούν να παρέμβουν.

Στο μεταξύ σήμερα  στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, Αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχων κκ. Σιγαλού, Λοτσάρη και  Μανέτα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Καρβελά καθώς και εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να γίνει αποτίμηση των ζημιών και να συζητηθεί η δυνατότητα  παρεμβάσεων για την αποκατάσταση του προβλήματος και την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις