Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Συγκλονιστική η εμφάνιση της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Φωτό

Συγκλονιστική η εμφάνιση της Ελεονώρας Ζ...

Αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Η εμφάνιση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην Ακτή Δυμαίων ήταν συγκλονιστική! Σε μία κατάμεστη «Ακτή Δυμαίων» χόρευε και τραγουδούσε με μία ατελείωτη ενέργεια. Ο κόσμος δεν σταματούσε να την χειροκροτά και κείνη με ένα διαρκές πλατύ χαμόγελο τους ευχαριστούσε και συνέχιζε.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος ερμήνευσε τραγούδια τόσο δικά της από παλαιότερους δίσκους της όσο και τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου. Στο δεύτερο μέρος, οι παρευρισκόμενοι την αποθέωσαν πραγματικά, όταν μετά το πρώτο τραγούδι της σταμάτησε και όπως είπε χαρακτηριστικά στον κόσμο «θα αλλάξουμε λίγο το πρόγραμμα γιατί έχω λίγο άλλη διάθεση». Ξεκίνησε έτσι, ένα μουσικό ταξίδι ερμηνεύοντας.... τα πάντα. Βιτάλη, Μαρινέλα, Αλεξίου. Ταξίδευε πραγματικά από το «Ολα σε θυμίζουν» της Αλεξίου στο «All you need is love» των Beatles και αμέσως μετά στο «Ιστορία μου Αμαρτία μου» της Ρίτας Σακελλαρίου. Τραγούδια που εκ πρώτης απόψεως θα έλεγε κανείς ότι ήταν αταίριαστα μεταξύ τους, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ερμηνεύοντάς τα τα έκανε δικά της κι ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτά και να τραγουδά μαζί της καθώς όλα, ανεξαρτήτου είδους ήταν αγαπημένα τραγούδια.

Το αποκορύφωμα ήταν, όταν ερμήνευσε το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση. Ο κόσμος χειροκροτούσε παρατεταμένα για την εκπληκτική ερμηνεία της.

Τέλος, αποχαιρέτησε τον κόσμο με τη «Μαγική Πόλη» του Χατζιδάκη, τραγουδώντας με τους συνεργάτες της αγκαλιασμένοι στη σκηνή. Στην Ακτή Δυμαίων βρέθηκε και ο Γιώργος Κιμούλης μετά την παράσταση «Σλουθ» στο Πάνθεον.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View