Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πάτρας: Συνάντηση για τα προβλήματα των ναυταθλητικών σωματείων

Δήμος Πάτρας: Συνάντηση για τα προβλήματ...

Θα υπάρξει διερυμένη σύσκεψη τις επόμενες ημέρες για να αναζητηθούν λύσεις

Τους εκπροσώπους των Ναυταθλητικών Σωματείων της Πάτρας συνάντησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίαρχα αυτό του Κολυμβητηρίου «Πεπανός» το οποίο δεν λειτουργεί ελλείψει αερίου και του μικρού κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, στην Ακτή Δυμαίων.

Κατ’ αρχήν και σε ό,τι αφορά τον «Πεπανό», οι εκπρόσωποι  των Σωματείων, ζήτησαν από τον Δήμαρχο την οικονομική ενίσχυσή του, με 5.000 ευρώ (ανάλογο ποσό όπως είπαν θα ζητούσαν και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος), προκειμένου να αγοραστεί αέριο και να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο, αφού η Γ.Γ. Αθλητισμού, έχει καθυστερήσει την αποστολή του προϋπολογισμού, άρα δεν μπορεί να αγοραστεί αέριο. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους, ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει, δεδομένης της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος, αλλά και εξαιτίας που ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμα ο Προϋπολογισμός του, συμφώνησε όμως, στο να κάνει παρέμβαση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να εγκριθεί άμεσα ο προϋπολογισμός του Κολυμβητηρίου.

Επίσης θίχτηκαν και γενικότερα τα προβλήματα σταδίων και αθλητικών χώρων της Πάτρας, ακόμα και εκείνων που δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου, για τα οποία ο Δήμαρχος πρότεινε και έγινε δεκτό από τους παρισταμένους, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, να έχει συνάντηση με Ομοσπονδίες και Σωματεία, προκειμένου να συζητηθεί το πώς, μπορούν να βρεθούν λύσεις, παρά την τραγική οικονομική περίοδο που διανύει ο Δήμος, εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ούτε με ένα ευρώ, κανένα Σύλλογο ή Σωματείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις