Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οργή ιδιοκτητών καταστημάτων κατά Δήμου για τα πρόστιμα

Πάτρα: Οργή ιδιοκτητών καταστημάτων κατά...

Ο Σύλλογός τους είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Πατρέων

Την οργή των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στα Ψηλαλώνια, έχουν προκαλέσει τα πρόστιμα που επέβαλλαν οι δημοτικές υπηρεσίες για τους ανεμοφράκτες. Μάλιστα, όπως δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Γιώργος Κοτοπούλης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Ψηλαλώνια, ο Σύλλογος είναι αποφασισμένος  να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που παρέχονται από το νόμο, κατά των προστίμων.

Η επιβολή των προστίμων χαρακτηρίζεται από τους καταστηματάρχες ως εξοντωτική σε μια περίοδο κρίσης, καθώς αυτά κυμαίνονται από 15.000 έως 75.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες έχουν ζητήσει από την Πολεοδομία την νομιμοποίηση των κατασκευών, στα όρια που ήδη έχει εγκρίνει ο Δήμος για την κατάληψη των κοινοχρήστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα.

«Είναι αδικία να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος στους πελάτες τους, γιατί εμείς που πληρώνουμε για τους κοινόχρηστους χώρους, είμαστε πελάτες του Δήμου. Είναι οξύμωρο να νοικιάζεις έναν χώρο σε έναν επαγγελματία και να του βάζεις πρόστιμο και από πάνω, όταν μάλιστα ήδη έχουμε καταθέσει στην Πολεοδομία αίτημα για τη νομιμοποίησή τους», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κοτοπούλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις