Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουλάχιστον 40 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους στις ΗΠΑ

Τουλάχιστον 40 νεκροί από τους ανεμοστρό...

Έπληξαν την Παρασκευή έξι πολιτείες

Οι νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με τον κίνδυνο νέων ανεμοστρόβιλων, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές και το θάνατο περισσότερων από 40 ανθρώπων, οι 31 από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στις κεντρικές πολιτείες της χώρας.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλους, οι οποίοι ενδέχεται να πλήξουν περιοχές της Αριζόνα, της Φλόριντα και της Τζόρτζια, με ανέμους που θα ξεπερνούν τα 120 χιλιόμετρα της ώρα και καταρρακτώδεις βροχές.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες στα ερείπια των σπιτιών που καταστράφηκαν χθες από τους ανεμοστρόβιλους, που σημειώθηκαν στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ και κυρίως στο Κεντάκι και την Ιντιάνα, αλλά και το Οχάιο, το Τενεσί και το Ιλινόις.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους περίπου 80 ανεμοστρόβιλους που έπληξαν την Παρασκευή έξι πολιτείες των ΗΠΑ.

Ένα προηγούμενο κύμα παρόμοιων φαινομένων την Τετάρτη κόστισε τη ζωή σε συνολικά 13 ανθρώπους.

Το Σάββατο η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία κάλεσε τους κατοίκους της νοτιοανατολικής Αλαμπάμα, της κεντρικής και της ανατολικής Φλόριντα, της νότιας και της νοτιοδυτικής Τζόρτζια να "παραμείνουν σε εγρήγορση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις